Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéért kell taktikázni?!
Miért nem teszitek férre az egótokat és írtok rá a másikra ha tenni akartok egy kapcsolatért?!
"Na hát én biztos nem keresem, majd ha ő keres akkor én is.." meg ehhez hasonlók.
Mintha nem is felnőttek lennénk :/
#11 nem vagyok a szituációban :D
Akkor megváltoztatom a kérdésem és vegyük egy potenciális baráti viszonynak. Ez esetben? :)
#9: Nálam minden ilyen esetben kölcsönös volt a szimpátia, de ha nem voltam elérhetetlen, akkor bekerültem az átlagos, elérhető pasikategóriába vagy fogalmam sincs, de nem voltam érdekes :D
Valamilyen szinten megéri foglalkozni. Volt, akivel szex lett, volt, akivel komolyabb. Ha minden apróságért kizárnám az esélyes lányokat, akkor 25 év alatt csak 1 nőre mondanám azt, hogy foglalkoznom kellett vele. Elég rossz arány :/
#10: Pasiknál ez maximum arra a pasira igaz, aki óriási csajozó és naponta több lehetősége is van. A legtöbb srác (ahogy ezen az oldalon is látszik), simán ugrik bárminemű elérhető csajra.
#13 Azt figyeltem meg, hogy sokan osztják ezt a nézetet, viszont amikor élesbe megy a dolog, ellenkezőleg viselkednek.
#14 Becsüld többre magad! :)
#15 Én is kezdeményezek.
#16 Abban egyetértek, hogy vmilyen szinten megéri foglalkozni (attól függ, mit akarsz elérni ezzel) ,lehet játszani az elérhetetlent és nem minden esetben lesz ennek negatív következménye, de a mértéken van a hangsúly! Sok esetben szerintem ezt eltúlozzák.
:)
Például most pont egy tipikus sz.r szituációban vagyok. Egy haver csajjal nagyon egy hullámhosszon vagyunk érzem. Nagyon jó barátok lehetnénk. Van pasija, aki elég féltékeny típus, ezért inkább nem keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!