Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szeretnek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek a lányok taktikázni, amikor ismerkednek?

Figyelt kérdés
csomó ilyen kérdést olvasok: nem merik elmondani, h szeretik a pasit vagy tetszik nekik, inkább húzzák az agyát, meg hanyagolni kezdik miközben tök oda vannak érte.. vagy például ha vki szimpatikus nekik nem mernek a szemébe nézni (így a srác honnan tudná h bejön-e a csajnak) aztán egy vödör fagyiba dugják a fejüket sértődöttségükbe mert a kiválasztott hapsi nem ment oda hozzájuk.. ilyenkor szemét az összes férfi.. de olyanokat is olvastam h a srác nagyon bejön nekik hetek óta megy a jel küldözgetés és elvárják h a férfi lépjen-viszont amikor odamegy a férfi akkor agyilag szétesnek és elküldik a fenébe.. vagy ismerkednek és taktikázni húzni akarják a srácok agyát h megküzdejek értük.. miért kell így taktikázni lányok? ....
2015. jún. 11. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
ezt én se értem hogy miért nem lehet nyílt kártyákkal játszi miért kell mindig barkóbázni hogy mit gondol rólada csaj valójában
2015. jún. 11. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Igazad van teljesen.Nő vagyok így írom ezt neked,hogy ebben vagyok én is.Az egyik oka,hogy nem tudom,hogy hihetek-e a pasinak,komolyan érdeklem,vagy hülyít,szórakozik csak.Ha elhív valahova,akkor tudom tutira,hogy valamit akar,nem csak szórakozik
2015. jún. 11. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
mert félnek kimutatni, hogy mit gondolnak! és feleslegesen nem is akarják kimutatni,pláne,ha kiderül mégsem lesz komoly
2015. jún. 11. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, csak hogy én úgy jöttem össze a barátommal, hogy elé álltam és megmondtam, hogy tetszik. Onnantól kezdve elkezdett ő udvarolni és minden jól alakult.
2015. jún. 11. 21:26
 5/10 Bence_ ***** válasza:
74%
Ezt látták otthon. Érzelmi manipulációt. Azt hiszik ez a jó, normális.
2015. jún. 11. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Téged ez miért zavar? Ha nem vetted a radarját az illetőnek, akkor most miért is vagy dühös?:D
2015. jún. 11. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
A pasik is taktikáznak, nem is kicsit... Mondjuk én kezdeményező vagyok, és hívtam már randira srácot.
2015. jún. 11. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Egyrészt a férfiak is taktikáznak bőven. Másrészt ha nyílt kártyákkal játszik az ember, akkor úgy van vele, hogy ha tetszik a lánynak, akkor azt csinál amit akar tulajdonképpen, akármik is a szándékai. Harmadrészt sok férfi van, aki simán csak lelép, ha egy nő konkrétan bevallja az érzéseit, terveit vele kapcsolatban, egyrészt mert az ilyenre már nem kell "vadászni" és az nem érdekes, némelyek meg megijednek, hogy "hú, kapcsolat=elköteleződést=börtön=halál" és már nincsenek is sehol...
2015. jún. 11. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

Ezt már egyszer írtam, de ide is illik.

Én még csak 15 éves voltam, mikor megtetszett egy 17 éves fiú, de nagyon. Külsőre helyes, nagyon okos, tiszta lelkű. Ezek mind imponáltak. Akkor mentem oda suliba, ő meg 12.-es volt, gondolkodtam, hogy ha nem lépek, akkor elballag és nem lesz út amin keresztül megtaláljam, úgy igazán. Ezért már szeptember végén érdeklődtem felőle.

Volt egy megemlékezés, ahol többszöri szerepet vállaltam. Az utolsó előtti résznél kuka maradtam és ahogy kisétáltam úgy fordultam is vissza a mikrofontól, mert egyszerre mindent elfelejtettem. Pont akkor vettem észre, hogy hol van és elakadt a szavam. Utána összeszedtem magam és utoljára még ki tudtam állni, csak nem néztem arra.

Elmeséltem, hogy ez miért volt és jött is minden, mert egyik ismerőse is megtudta ezt és mondtam neki, hogy nem akarok csak úgy besétálni hozzájuk, hogy jöjjön ki, a többiek meg majd susmorognak rólam, hanem megbeszéltük, mikor találkozott vele, akkor kihívta az udvarra, elmondta, hogy nekem ő tetszik, és úgy álltam elé először szemtől-szembe.

Elmondtam, hogy tetszik, nem féltem, mert volt önbizalmam. Nem voltam közömbös neki, kezdeményezni kezdett és átvette az udvarlás szerepét.

Valahogy éreztem, hogy nem leszek neki közömbös, nem tudom miért, hirtelen felindulásból történt.

2015. jún. 11. 23:28
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Fiatal korban a lányok bármire képesek.....ezt minden férfi megtapasztalja. Finoman szólva fogalmuk sincs arról mit is akarnak az élettől, csaponganak össze-vissza, mindig úgy cselekednek ahogy éppen kedvük van.

Egykori tini szerelmemmel összefutottam mi nap 20 év után, és nagyon kellemeset beszélgettünk. Rákérdezett, hogy anno miért nem lett közöttünk semmi....mire azt válaszoltam, hogyha valakit kétszer felszarvaznak egymás után akkor harmadszorra már nem próbálja meg. A válasz az volt, hogy kíváncsi volt milyen kitartó vagyok.....vicces de egyben szánalmas is.

A végén a következő beszélgetés zajlott le:

"itt a számom, ha van egy kis időd majd hívj fel..."

"ha akarsz valamit, majd Te felhívsz"

"nem is tudom a számodat?"

"tudom,mert nem adtam meg...."

A taktikázásról dióhéjban ennyit.....

37F

2015. jún. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!