Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai férfiak hogyan ismerkednek párkapcsolat céljából? Tényleg először kiélik magukat? A nők pedig várjanak rájuk?
Az alja nőknél van ez, hogy kiélik magukat.
Utána meg kerítenek egy bamba papucsférjet.
Ez manapság megcserélődött, leginkább a nők azok akik nem keresik a tartós pár kapcsolatot és kéjük kedvük szerint ugrálnak ki be egy-egy kapcsolatból, holott a srácok többsége szenved ezen felelőtlen döntésektől és sokunkat rákényszerít hasonló élet stílusra.
Sajnos ez megfigyelt tapasztalatom, és ezt a saját bőrömön is éreztem ahogy a környezetemben is láttam.
Én jelenleg 3 éve "várok" persze nem karba tett kézzel a megfelelőre, de úgy fest a nők többsége rá se bagózik már a magamfajta, srácra, aki komoly kapcsolatot, biztonságot, és megértést nyújt.
f/23
#3: Green hand!
#5: A nők többsége legalja, mert szinte mindegyik életében van ilyen pár hónapig/évig tartó tombolós korszak. Csupán azt nem értem, miért.
Szerintem se olyan általános ez a "kiélem magam" felfogás, akármit is lát/olvas az ember a TV-ben vagy bulvárban. Az igazság az, hogy a srácok 80%-a örül, ha egyáltalán összejön egy csaj, nem hogy még cserélgetné őket...
Oké, az a néhány %, akikért tényleg sorba állnak, azoknál elképzelhető, hogy néhányuk minél később akar megállapodni, de azért saját meglátásom szerint ők is inkább lehorgonyoznak valaki mellett, ha az a valaki nagyon közel áll az ideálishoz.
27F
nem kell rám várni,kiélem én mikor rám jön :D
de nem csak a kiélésen van a hangsúly,nagyon nehéz egy komolyabb kapcsolatba bele menni,legalábbis nekem,nehéz,és sok áldozattal jár.És kiért? egy tucatért? kösz nem! magasan van a mérce komoly kapcsolatra,legalábbis amit én annak gondolok.
sok nő meg már 20évesen egy életre akar választani,megint csak furcsa érzés..jó megvagyunk,de semmi extra.3 hónap is sok idő :D majdnem örökké^^
úgy vettem észre sok nő nincs tisztában az idő fogalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!