Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mai férfiak hogyan ismerkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai férfiak hogyan ismerkednek párkapcsolat céljából? Tényleg először kiélik magukat? A nők pedig várjanak rájuk?

Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet maradi vagyok de én a tartós kapcsolat híve vagyok
2015. máj. 30. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kiélős dolog nagy baromság. Nekem sosem volt rá szükségem.
2015. máj. 30. 22:53
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem, nem olyanok vagyunk mint a nők 80%-a, hogy "ki kell élni magamat, mielőtt megállapodom egy marha mellett, akinek még így is kellek". :)
2015. máj. 30. 22:56
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
A nõkre vonatkozik ez inkább, azért mennek férjhez 30 körül.
2015. máj. 30. 22:58
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Az alja nőknél van ez, hogy kiélik magukat.

Utána meg kerítenek egy bamba papucsférjet.

2015. máj. 30. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Ez manapság megcserélődött, leginkább a nők azok akik nem keresik a tartós pár kapcsolatot és kéjük kedvük szerint ugrálnak ki be egy-egy kapcsolatból, holott a srácok többsége szenved ezen felelőtlen döntésektől és sokunkat rákényszerít hasonló élet stílusra.

Sajnos ez megfigyelt tapasztalatom, és ezt a saját bőrömön is éreztem ahogy a környezetemben is láttam.

Én jelenleg 3 éve "várok" persze nem karba tett kézzel a megfelelőre, de úgy fest a nők többsége rá se bagózik már a magamfajta, srácra, aki komoly kapcsolatot, biztonságot, és megértést nyújt.

f/23

2015. máj. 30. 23:01
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

#3: Green hand!

#5: A nők többsége legalja, mert szinte mindegyik életében van ilyen pár hónapig/évig tartó tombolós korszak. Csupán azt nem értem, miért.

2015. máj. 30. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem se olyan általános ez a "kiélem magam" felfogás, akármit is lát/olvas az ember a TV-ben vagy bulvárban. Az igazság az, hogy a srácok 80%-a örül, ha egyáltalán összejön egy csaj, nem hogy még cserélgetné őket...

Oké, az a néhány %, akikért tényleg sorba állnak, azoknál elképzelhető, hogy néhányuk minél később akar megállapodni, de azért saját meglátásom szerint ők is inkább lehorgonyoznak valaki mellett, ha az a valaki nagyon közel áll az ideálishoz.

27F

2015. máj. 30. 23:14
 9/16 anonim ***** válasza:
21%

te se sok lányt ismersz

2015. máj. 30. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

nem kell rám várni,kiélem én mikor rám jön :D

de nem csak a kiélésen van a hangsúly,nagyon nehéz egy komolyabb kapcsolatba bele menni,legalábbis nekem,nehéz,és sok áldozattal jár.És kiért? egy tucatért? kösz nem! magasan van a mérce komoly kapcsolatra,legalábbis amit én annak gondolok.

sok nő meg már 20évesen egy életre akar választani,megint csak furcsa érzés..jó megvagyunk,de semmi extra.3 hónap is sok idő :D majdnem örökké^^

úgy vettem észre sok nő nincs tisztában az idő fogalmával.

2015. máj. 30. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!