Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek adnátok igazat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az igazunk keresése általában rosszul befolyásol egy párkapcsolatot, én most mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre: Barátnőmmel egy évre távkapcsolatra kényszerültünk és mivel neki nincs internethozzáférése a mobilján, ezért gyakran elérhetetlen órákra, napokra. Ezzel eddig semmi probléma nem lenne, de amikor ő nem ér el engem félórákra, órákra akkor néha-néha megsértődik, merthogy nekem a zsebemben ott az okostelefon. Én ilyenkor mindig azzal érvelek, hogy törekednünk kéne az egyenlő elbánásra, de ez ritkán hatja meg. Köszönöm a véleményeteket.

2015. máj. 28. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem neked van igazad, neki is kellene egy olyan telefon, amin van net.
2015. máj. 28. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy neki nincs pénze okostelóra, de ettől még szeretne veled többet beszélgetni, ha már személyesen nem tud találkozni, de ő csak akkor tud keresni, mikor netközelbe kerül?

Sajnos itt az egyenlő bánásmód csak úgy valósítható meg, ha ő is tudna venni olyan telefont, amin van internet hozzáférés és persze ezt elő is tudná fizetni.

2015. máj. 28. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Van egy rossz hírem számodra:

Van okos telefonja, csak nem köti az orrodra. Igy úgy éldegélheti a kis életét ahogy akarja, és esze ágában nincs változtatni. Ezen a lány kicsit nagyon hülyére vesz téged. Ébresztő.

2015. máj. 28. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Semilyen telefonja sincs? Ha van akkor hogy lehet elerhetetlen orakra, napokra? Ez magas nekem.
2015. máj. 28. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a lánynak van igaza, ne haragudj. Oké, lehet, hogy elfogult vagyok, de beleképzeltem magam a helyébe, és igenis megbántana, ha valaki "dacból" nem reagálna rendszeresen a megkereséseimre, amikor nekem valóban ritkán van rá lehetőségem.

Az okostelós dolog- elég drága külföldön a mobilnet, wifi meg nincs mindenhol, tehát szerintem teljesen érthető, ha nem tud folyton neten lógni.

És ha már nem tud neten lógni állandóan, akkor szerintem igenis elvárhatja, hogy ha te különben is mindig netközelben vagy, akkor már igenis visszareagálj neki, amikor ő jelentkezik.

2015. máj. 28. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Mivel külföldön tartózkodik, így az okostelefon ellenére a mobilnet nem adott, és nem várom el tőle, hogy erre költse a pénzét. Szerintetek hiba?
2015. máj. 28. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez számomra is érthetetlen. Ugyanilyen szituációban vagyunk, én vagyok a lány (butatelefon + stabil net). Még a néhány óra az egy dolog, de napokra elveszni még így jelentős "erőfeszítésembe". Néha el szoktam felejteni levenni a némítást a telefonról, nagyon ritkán el szoktam felejteni bejelentkezni skype-ra, de az e-mailemet akkor is napi szinten igyekszem nézni. Az meg a másik, hogy normális ember szól a párjának, ha tudja, hogy nem lesz elérhető.

Ellenben azt elvárni, hogy azonnal, rögtön, meg fél órán belül reagálj, ha keres szerintem emeletes baromság. Vannak olyan szituációk, amelyekben egyszerűen nincs rá lehetősége az embernek: szeminárium, temetés, konferencia, munka... soroljam még?

Ha ekkora gond, hogy mikor tudtok egymással kommunikálni, jelöljetek ki bizonyos napokat, amikor tudtok biztosan ráértek egymásra és lehetőleg tartsátok is be. Kb. mintha randiznátok.

2015. máj. 29. 00:08
 8/9 omba ***** válasza:

Én sem örülnék egy ilyen kitérő válasznak:

" Én ilyenkor mindig azzal érvelek, hogy törekednünk kéne az egyenlő elbánásra"

hogy ő miért nem elérhető, azt írtad, és te miért?

2015. jún. 1. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg kellene beszélni. Ha te is elvárnád, akkor ő is tegye meg, hogy vesz okostelefont és netet. De amúgy érthető hogy neked semmibe se telne írni neki pár sort mert bármikor megteheted, és boldoggá tennéd vele.
2015. jún. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!