Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti kinek adnátok igazat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kinek adnátok igazat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom (??) és én 2 hét múlva találkoznánk először. Úgy terveztük, hogy szobát veszünk ki, sétálunk, kajálunk, tudjátok, romantikázunk..

De ő most beszervezte, hogy találkozzunk az egyik haverjával, aki mellesleg szerelmes belé, de hát mondom oké, fél óra és tipli.. Tegnap már azzal jött elő, hogy ott is alszik. xd Ma már azzal, hogy hát több barátjával is találkozzunk.. és most én vagyok a szemét, mert nem akarom és nem engedem.

De komolyan, ez normális dolog? Oké, nem jár erre sokat, de hát ez az első találkozásunk basszus..

Ti kinek adtok, igazat?

20/L

2014. okt. 6. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, hogy drága párocskád nem szeretne annyira a párocskád lenni.

23/F

2014. okt. 6. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és 2 hetente találkozhatunk jobb esetben a későbbiekben..
2014. okt. 6. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem jó... Jogos a felháborodásod... :/
2014. okt. 6. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:

"hogy találkozzunk az egyik haverjával, aki mellesleg szerelmes belé,"

A párod haverja férfi vagy nő? Mert hírtelen két értelmű.:D

2014. okt. 6. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nő, csak én a barátnőit is így mondom. xd
2014. okt. 6. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Értem, akkor ez még jobbik eset.:D

Hát neked van igazad, mert ugye első tali és engemet nagyon zavarna, sőt talán hisztiznék is és elgondolkoznék.

2014. okt. 6. 21:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Na, azt mondta ennyi is volt, mert túlságosan korlátozom.. :(
2014. okt. 6. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én hetente találkozom a barátommal, vagyis csak minden hétvégén péntek délutántól vasárnap reggelig. Még ilyenkor is csak ketten szoktunk lenni, ritka alkalmak egyike, hogy mással találkozunk, de azt is péntekre időzítjük, hogy legyen egy egész napunk együtt egy héten, a szombat.

Szerintem csak szerelmes vagy és arra vársz, hogy összebújjatok, kicsit együtt legyetek ennyi idő után. Teljesen normális biztos én is csak vele akarnék lenni.

18/L

2014. okt. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!