Ti kinek adnátok igazat?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és kb 1 hónapja van barátom. A barátom szeretne bemutatni a szüleinek, de anyáék megtiltották, ahogy azt is hogy kilakkozzam a körmeim. Annak se örülnek ha hetente egyszer hétvégén találkozok vele. Pedig anyáék több ismerőse is mondogatja nekik, hogy a mostani barátomnál jobbat nem is választhattam volna, mivel kedves, okos, udvarias, normális és jólnevelt. De azzal is bajuk van, hogy kezdek önállósódni, pl már nem kérek segítséget tőlük a háziban, nem úgy mint pár éve, és azért mert hétvégente nem csak otthon ülni és tévézni akarok, hanem szeretnék a barátommal is találkozni, pedig szerintem tizedikesen nem kéne ennyi mindent tiltaniuk. Szerintetek igazuk van abban hogy ilyenektől tiltanak? A válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek menni fog a zöld.2014. szept. 20. 12:55
1/9 anonim válasza:
Ritkán adok a gyereknek igazat ( 90%-ban túlreagálja a gyerek ), de ez esetben kifogás nélkül neked van igazad.
2/9 anonim válasza:
Nincs igazuk, de nem érdemelnek keresztre feszítést se ezek miatt.
3/9 anonim válasza:
Inkább örülhetnének, hogy önállósodsz, kezdesz felnőni. Senki nem marad gyerek, ezt nekik is el kell fogadniuk. És ezzel csak azt érik el, hogy nem fognak tudni semmit rólad, mert miért mondanál el akármit nekik, ha úgyis valószínűleg bajuk lesz vele és megtiltják.
4/9 anonim válasza:
Szüleid túl féltőek, vagy túlságosan kisgyerekként kezelnek.
Az önállóság, ha nem kérsz segítséget a háziban? Jesszus! Akkor én már általánosban önálló voltam :)
Abban sincs semmi rossz, hogy időnként szeretnél a barátoddal találkozni.
5/9 anonim válasza:
És nekik bemutattad már a barátodat? Ha még nem, akkor szerintem tedd meg, hívd át őt egy családi ebédre vagy valami, hátha akkor kicsit felfogják, hogy értelmes gyerek, nem érdemes tőle tiltani. Ha már bemutattad nekik, akkor sajnálom nagyon ezt a helyzetet, nem tudom, mit tehetnél.
Az meg abszurd, hogy megtiltják, hogy bemutasson a szüleinek...
6/9 anonim válasza:
Én mondjuk sosem értettem ezt, hogy egy szülő miért nem akarja megismerni a gyereke aktuális párját, vagy fordított esetben miért zavarja az, ha a párja bemutatja őt a szüleinek...ha bárki tud erre értelmes indokot az elmagyarázhatná nekem is.
7/9 anonim válasza:
Nekem a körömlakkozás kicsit durva, hogy nem engedik...
Egyébként tuti attól félnek, hogy terhes leszel. Mindkét fél szülei ettől félnek. Manapság már sajnos divat...
8/9 mi a fene válasza:
Kezdődik a leválás, és ez mindenkit megvisel. Legyetek türelmesek, menni fog. Adj időt a szüleidnek, hogy elfogadják a helyzetet.Jegyezd meg, amig nem pasizol, nincs gondod, lehet hogy ettől is féltenek.
9/9 anonim válasza:
F..sza hogy lepontozni le tudott valaki, de választ nem adott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!