Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti kinek adnátok igazat?

Ti kinek adnátok igazat?

Figyelt kérdés
Még suliidőben a barátnőmnél voltam es ültem az ágyán ő mutatott valmit a gépen.Én ettem szendvicset es hát persze hogy morzsált.A zacskót magamra raktam. Morzsa volt a földön fel is szedtem de nem mindet az ilyen apró volt. Aztán elmondta a barátnőimnek hogy mit csináltam ès neki kellett felporszívóznia.. Aztán elmondta az egyik hogy elmondta nekik.Én meg elmondtam neki(annak aki elmondta) hogy ha adott volna egy tányért akkor nem lett volna morzsa szerintem mindenkinek kényelmesebb lett volna. Én úgy szoktam ha valaki feljön es eszik akkor adok neki egy tányért hogy ne gebeszkedjen es nekem is jobb lesz minden tiszta marad. Lehet azért nem adott tányért mert akkor neki kellett volna elnosnia. Kinek adnátok igazat? 13l
2014. aug. 25. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan az volt a legnagyobb baja, hogy azt a pár morzsát fel kellett szippantania??:D Egyébként szerintem is illik adni tányért, ha nem szeretnéd, hogy morzsáljanak.
2014. aug. 25. 21:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Na akkor jó már azt hittem én vagyok a h*l*e
2014. aug. 25. 21:23
 3/10 anonim válasza:
Nagyon gyerekes éretlen gondolkodású a barátnőd..Neked igazad van, adhatott volna tányért.. Ne foglalkozz vele. Ha emiatt(meg úgy egyáltalán bármi miatt is) kibeszél mindenkinek, nem is barátnő. Én nem barátkoznék ilyennel..a
2014. aug. 25. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem nem is a barátnőd... ha az lenne akkor nem beszélne ki amiatt mert lemorzsáltál a földre,és nem csinálna belőle világkatasztrófát.

Igazad van,illett volna adnia neked egy tányért..de ne foglalkozz vele..ez legyen a legnagyobb probléma..

2014. aug. 25. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Mindenkit kibeszél de már az agyunk forr fel tőle anilköszyen idegesítő... Köszönöm a vAlaszokat:)
2014. aug. 25. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Én nem adok a barátomnak tányért ,morzsáljon csak ,lesz.rom!

Majd fel lesz takarítva ,amúgy meg én is mindig morzsálok náluk!

2014. aug. 25. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Úristen most fel kellett porszívóznia. Na ne bassz! 13 évesen leesett a keze ettől a sok munkától? :O Jól van amúgy? Nem esett baja e rendkívül nehéz folyamatban?
2014. aug. 25. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát neki az agya sérült meg leginkább de a porszívózás rátett egy lapáttal!
2014. aug. 26. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is mindig minden vendégemnek adok tányért,szalvétát is.

Bár általában nálunk csak az étkezőben lehet enni,asztalnál!

Mondjuk neked igazat adok,de te is kérhettél volna tányért,még ha ez nem is vendég feladata.

Vannak emberek akik nem éppen jó vendég látók :D

Egy barátnőmnél voltam amikor szendvicset ettünk,de mivel én itthon megszoktam,hogy tányérból eszek,ő nem adott én kértem.Nem volt probléma.Még ő kért elnézést,hogy nem adott :)

2014. aug. 26. 14:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igazad van!
2014. aug. 26. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!