Ti ebben az esetben kinek adnátok igazat?
Adott két tini, a lány terhes lesz (ő a nővérem lánya). A tinik meg akarják tartani a gyereket, a szülők nem de tehetetlenek. Végül belenyugodtak.
A fiú szülei viszont nem akarják, hogy a fiú besegítsen a baba körül. Ők úgy gondolják, hogy fizetnek gyt-t és hétvégente a fiú átmegy babázni.
A nővérem, a lánya és a fiú viszont azt akarják, hogy a fiú hozzájuk költözzön és besegítsen a mindennapokban a baba körül.
Ti mit gondoltok erről?
A lány és a fiú is 16 éves, a baba márciusban fog megszületni.
Ketten akarták ugye, így nagyon helyes, hogy besegít. De a fiút a lány szülei fogják eltartani? Plusz a fiú szüleiként én nem örülnék, hogy elköltözik a gyerekem.
Kíváncsi lennék, meddig tart majd a kezdeti lelkesedés.
A két tini szülő lett, felnőttek lettek, így elég szomorú, hogy anyucipicifia szituval állunk szemben.
Csak a kisfiamnak ne legyen rossz, a lány meg csináljon a sz@ros gyerekével amit akar.
Úgy viselkednek anyósjelölték, mintha a csecsemő nem az ő vérük is lenne, szomorú, hogy nem lett családtag, csak annak a nőnek a gyereke.
Mindenki üljön le és meg kell beszélni.
A szülők szerintem a fiúkat védik, hogy az ő élete sínen legyen, ez érhető is, de az is, hogy övé is a gyerek, nem csak a lányé. Bár nem értem minek tartják meg...
Az hogy nem akarják elvetetni a babát, az nagyon pozitív dolog szerintem. Miért kellene megölni 1 ártatlan babát?
Én azt gondolom, hogy jó lenne ha a fiú odaköltözne és rendesen részt venne a családi életben.
Ha szeretik egymást, miért ne élnének együtt?
És a fiatalok mit akarnak?
Jövőre 17 évesek, még egy év, és nagykorúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!