Adnátok pénzt ebben az esetben?
Unokatesómnak holnap lesz a szalagtűzője. Nem lesz semmi buli, mert megbeszéltük, hogy majd májusban a ballagáskor bepótoljuk, ilyenkor a szűk család összejön és kint a kertbe bográcsolunk, bulizunk.
Nem tudom eldönteni, hogy most adjak e neki egy kis pénzt vagy majd akkor a bulin, mert éppen bedöglött a vegyes tüzelésű kazánunk és ma megyek újat venni.
Nagyon nem hiányzik, de muszáj mert 2 pici gyerekkel vagyok itthon és ha gázzal fűtünk a gatyánk rámegy ill. a gázkazán is döglődik. Szerencsére férjem fűtéstechnikával foglalkozik így tudta újra éleszeteni valahogy.
Most adjak neki legalább 5 e vagy hagyjuk? Hogy illik ilyenkor?!
Én is azt mondtam a férjemnek, hogy hagyjuk most a pénzt, majd májusba. Tudja azért, hogy mindig kiteszünk magunkért, inkább ez a kazános dolog aggaszt, ezért nem akarok most pénzt adni.
A pia jó ötlet, mert most volt 18 és holnap este a barátokkal megünnepli.
Én a ballagásomra se kaptam pénzt, külön, mert nem állunk úgy. Kaptam egy klassz bőrtáskát és ez volt egybe a ballagás meg a szülinap. Szalagavatóra meg egy ezrest anyától. :D De azt is hogy legyen miből inni valamit, vagy ha nagyon kell. Szerintem ha normális, úgyis megérti... Sőt magyarázkodni sem kell.
20L
Szerintem én sem kaptam semmit sem...
Főleg, hogy bulija sem lesz..
Szerintem egy szalagtűző nem nagy szám, egy 18 éves annak éli meg, de ráér sztem a pénz a ballagásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!