Adnátok pénzt ebben az esetben?
Unokatesómnak holnap lesz a szalagtűzője. Nem lesz semmi buli, mert megbeszéltük, hogy majd májusban a ballagáskor bepótoljuk, ilyenkor a szűk család összejön és kint a kertbe bográcsolunk, bulizunk.
Nem tudom eldönteni, hogy most adjak e neki egy kis pénzt vagy majd akkor a bulin, mert éppen bedöglött a vegyes tüzelésű kazánunk és ma megyek újat venni.
Nagyon nem hiányzik, de muszáj mert 2 pici gyerekkel vagyok itthon és ha gázzal fűtünk a gatyánk rámegy ill. a gázkazán is döglődik. Szerencsére férjem fűtéstechnikával foglalkozik így tudta újra éleszeteni valahogy.
Most adjak neki legalább 5 e vagy hagyjuk? Hogy illik ilyenkor?!
A férjem pont ezért mondja, hogy adjunk neki egy kis pénzt, mert tudjátok milyen mikor 18 az ember és a szalagtűző mekkora dolog :) nekik. Mi 30-asok már csak legyintünk :).
Tudnánk neki egy kis pénzt adni, de ha megveszem a kazánt még jön egy srác beheggeszteni a helyére, azt sem tudom mennyibe fog fájni.
Normális amúgy az unokatesóm, tudja ha úgy van nem sóherkedünk :) és mi is vissza szoktuk kapni, szóval nem a lehúzás megy.
Egyenlőre azt gondoltam veszek neki egy jó piát meg egy csokor virágot, aztán délután meglátom ha megyek vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!