Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok pénzt ilyen esetben?...

Adnátok pénzt ilyen esetben? (egyedülálló anyának)

Figyelt kérdés

Nem keresi halálra magát a nő,átlagfizetése van. Egyedülálló(GYT-t nem kap),van egy kiskamasz fia,aki személyiségzavarosnak tűnik, vágyik az anya szeretetére. Koncertekre,sörözni jár,erős dohányos,albérletben lakik. A fia ebédpénzét nem tudja befizetni.Sír,hogy nem tudja,honnan lesz bagója hó végéig.

Adnátok?

2011. márc. 29. 13:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
bagóra pénzt nem, kajára-kaját igen
2011. márc. 29. 13:09
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2011. márc. 29. 13:09
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
NEM. kaját vennék, de valószínű, azt is csak a gyereknek.
2011. márc. 29. 13:12
 4/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
85%
Semmiképp.
2011. márc. 29. 13:16
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is inkább kaját vennék. Igaz, én is dohányzom, de ez a mai árak mellett luxusnak számít. A fia menjen el dolgozni, a pia, a cigi, a koncertek luxusnak számítanak nekem, ilyen kereset mellett. Rossz példa, de ez olyan, mint a csöveseknek pénzt adni. Soha. Ha annyira éhes, veszek neki kaját, ha nem kell neki, akkor meg nem éhes. De a ha már szenvedélybeteg valaki, finanszírozza magának. Ennyi.
2011. márc. 29. 13:17
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Jah, bocsánat, azt hittem a fia piál. Ez esetben meg pláne nem adnék pénzt.
2011. márc. 29. 13:18
 7/25 A kérdező kommentje:
a fia kerek 13 éves. még buszra sem ül egyedül.
2011. márc. 29. 13:18
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ki nekem a nő. Ha mondjuk a testvérem, akkor kaját vennék vagy meghívnám őket magunkhoz enni néhányszor. Vagy sütnék mondjuk buktát, és vinnék át. Ha nem közeli rokon, már kétszer meggondolnám. Először inkább beszélgetnék vele, hátha rájön, hogyan tud magukon segíteni.
2011. márc. 29. 13:19
 9/25 A kérdező kommentje:

A családja próbált hatni rá,de a hirtelen jött nagy szabadságában(válás) mindenkit vagy kihasznál,vagy nem is beszél vele(a saját anyjával sem,akinek a szíve szakad meg.)

Azt hiszem lelőhetem a poént: ő az anyám,én 17 éves vagyok(L),és 15 évesen költöztem el tőle.

2011. márc. 29. 13:23
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
A lónak a f...át
2011. márc. 29. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!