Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok pénzt ilyen esetben?...

Adnátok pénzt ilyen esetben? (egyedülálló anyának)

Figyelt kérdés

Nem keresi halálra magát a nő,átlagfizetése van. Egyedülálló(GYT-t nem kap),van egy kiskamasz fia,aki személyiségzavarosnak tűnik, vágyik az anya szeretetére. Koncertekre,sörözni jár,erős dohányos,albérletben lakik. A fia ebédpénzét nem tudja befizetni.Sír,hogy nem tudja,honnan lesz bagója hó végéig.

Adnátok?

2011. márc. 29. 13:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

tudod,nem mindenki tudja szeretni a családját. nem tudod, mennyi verést kaptam,miközben a gyerek ült a sarokban és röhögött,hogy megint kikap...

lehet hogy van más oka is,én ezt nem tudom. nem szeretem,mint testvért,mióta megszületett.mindig ő volt a "szegény kicsi".

de lelkiismeret furdalásom van ám emiatt bőven,ezért próbálok segíteni ahogy lehet.

anyámat nem segítem egy pohár vízzel sem. többször lopott meg és vágott át mint ahány ujjam van.

2011. márc. 29. 13:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Élelmiszert ruhákat vennék de pénz nem adnék. Egyébként attól mert egy gyerek vágyik az anyai szeretetre még nem jelenti azt hogy személyiség zavaros.
2011. márc. 29. 15:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Én nem adnék semmit. Kapja be ha piára van pénz. A gyerek meg ha azon röhögött,ahogy a saját tetsvérét megverik akkor ő is bekaphatja.

Mindenki annyit kap vissza az élettől amit beletesz..

2011. márc. 29. 18:38
 24/25 anonim ***** válasza:

13:19 vagyok megint. Tesóddal tennék egy próbát, hátha megjött az esze, és belátta, hogy görény volt veled. Ha nem, ebben az esetben őt is hanyagolnám.

Sajnos, ha az embernek ilyen problémás családja van, óhatatlanul sokat stresszel rajtuk. Nagyon sajnállak emiatt!

2011. márc. 29. 19:22
 25/25 anonim válasza:

A nagy büdös l*****t!!!!

Ha bagóra, piára, koncertekre van pénz, ami havonta mennyi pénz is? Számoljuk csak ki: a cigi 30*600, számoljunk, piára, koncertekre havi 20.000-et, ami legyen havi 40.000. 120.000-es átlagfizetésnek a 30%-át luxuscikkekre elb*szni, akkor mit sír a szád, hogy nincs pénzed? Volt barátnőm szülei fejenként 100.000-et kerestek, van 1 nővére, egyik sem cigizik, nagy ritkán iszik valamit, meg bulizik, és sokszor hónap végére kajára is alig van pénzük. Annyira utálom, mikor azok rinyálnak, hogy csórok, akik a fizetésük jelentős hányadát erre kidobják. Ugyanúgy a csöveseknek sem adok, mert 90%-uk úgyis csak elissza. Előbb fogom 1 állatmenhelynek adni, mint a hozzád hasonló embereknek, mert ott legalább jó helyen van...

2012. jan. 26. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!