Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik a neten ismerkednek? Vagy netán kezdeti távkapcsolatba is belemennének?
Nekem mindegy, mert én úgysem ott ismerkedek.
Ebből következik, hogy véleményt sem tudok alkotni róla. Akkor miért írok? Mert csak az tud, aki hasonlóképp ismerkedik, vagyis ugyanabban a cipőben jár. Akkor mi alapján ítélhetné el emiatt?
nem gondolok semmi ilyet..
a szerelmet bárhol meglehet találni.. szóval miért ne ?
Nem gondolnék egyből arra, hogy dilis. Ezer más oka lehet annak, hogy az ember neten ismerkedik.
Amúgy meg mindenki ott és úgy keres magának társat, ahogy neki a legkézenfekvőbb. Sokan találták már meg a párjukat netes társkeresőn, sőt még ezen az oldalon is.
Nem mennék bele kezdeti távkapcsolatba, de ha már összejöttem valaki és a körülmények úgy hozzák, akkor lehet el tudnám fogadni. Viszont úgy kapcsolatot kezdeni, hogy már egyből távkapcsolat szerintem felesleges.
Aki távkapcsolatot keres neten sztem:
Valószínűnek tartom, hogy az ilyen nők/leányzók élete nem vmi "fényes".
Ez alatt azt értem, hogy uncsi életük van.
Példák lehetnek:
- Mókuskerékben vannak a munkájuk miatt. Munkájuknak élnek, karrieristák (nem egy ilyet ismerek).
- Nem tudnak eljárni közösségbe, haveri körbe, szórakozó helyekre stb stb.
- Nincsenek barátaik, semmi hobbijuk, elfoglaltságuk amivel eltölthetnék az időt. Otthonülős típusok.
Szóval ezek a dolgok könnyen következtethetők.
6-os vagyok
Nálam személy szerint ez bizony hátrány, mert olyan személyiségem van, hogy nagyon bírom a hangos koncerteket meg a zenei fesztiválokat pl., sok haverom és havernőm van.
Nem vagyok párkapcsolatban, de enélkül is nagyon jól érzem magamat a közösségekben.
Egy otthonülős lánytól ne várjad, hogy elkísér bulizni meg stb.
Csak 1 ilyen nőm volt eddig (szerencsémre). Folyton ezen vitáztunk. Szívesebben olvasott otthon 1 könyvet meg tanult, minthogy jött volna velem partyzni. Szóval nekem púp lenne a hátamon. Más az értékrendünk.
Önmagában az, hogy valaki a neten próbál párt találni, szerintem még nem gáz. Ez is egyfajta módja az ismerkedési lehetőségnek. Nem biztos, hogy gond, mert ma már egyre több időt töltenek az emberek a számítógép előtt, így meg könnyebben találnak egymásra.
A távkapcsolatba én tuti nem mennék bele, de arra is van nem egy példa, hogy lehet az is működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!