Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (20 körül), ti mennyire szoktatok "taktikázni" egy alakuló kapcsolatnál?
Felmerült bennem a kérdés, arra asszociálva, hogy egy fiúnak nagyon meg kell gondolnia minden lépését ha egy lánytól akar valamit. Ez lányoknál mennyire van így?
Köszi a válaszokat :D
A nők nem hülyék. Hidd el levágjuk azonnal, ha közöd nincs ahhoz, amit a randin előadsz. Annál kevesebb esélyed van egy kapcsolatra, minél többet taktikázol.
Nekem igen is álljon bele az arcomba, mondja meg, hogy "figyelj csak, baromira tetszel, menjünk el egy randira" és onnastól kezdve nekem ne azt magyarázza, hogy ő mekkora ember, meg igen is mondjon nekem ellent, vitázzon velem, ne legyen olyan, mint egy öleb. A nőknek nem az kell, aki pont mindent úgy csinál, ahogy nekik tetszik, hanem aki fel meri vállalni, hogy "igen basszus, én egy érzékeny ember vagyok". Vagy "szerintem nincs igazad, mert az Audinak szebb a formatervezése, mint a Mercinek, sose vennék olyan autót" stb. Nem kell a bólogatós kutya. Az meg pláne nem kell, hogy megpróbáljon féltékennyé tenni, vagy ne mutasson érdeklődést mert azzal a lendülettel megy a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!