Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként taktikázni kell, hogy belém szeressenek? (Én már tényleg nem értem)
"Barátnőm is kiábrándított mondván egy férfinak nem írogatunk, nem keressük majd ha akarnak valamit ők írjanak. Randiknál ők találják ki a programokat és eszembe ne jusson felajánlani hogy én is beszállok a költségekbe."
A barátnőd ha ezeket komolyan is gondolja, akkor elég buta.
Taktikázni és játszmázni felesleges. Személy szerint nagyon nem preferálom az olyan nőket akik inkább játszmáznak ahelyett, hogy őszinték lennének és érdeklődőek. Ha egy lány nem keresi a férfit, akkor azt a benyomást kelheted a férfiban, hogy nem igazán érdekeli.
Jó hogy ezt írjátok, ők is ezt mondják az elején, hogy de jó hogy nincs taktika végre valaki. De aztán jön az, hogy nem kell értem küzdeni, kiszámítható vagyok, stb.
Én azt látom, hogy ha nincs is kimondva, de ezek a taktikák bejönnek mert felkeltik a másik fél érdeklődését. Elég csak abba belegondolni, ha a nő elolvassa a levelet de nem ír pár napig vagy eltűnik. Rögtön érdekesebb, mint az aki visszaír, vagy mondjuk mer ráírni a másikra, hogy milyen napja volt.
* Privátot légyszíves ne írjatok ismerkedési szándékkal. Vélemények miatt vagyok az oldalon és elsősorban tanács kell. Köszönöm.
Én képtelen vagyok rá, hogy taktikázzak pont így mint te. Fiatalabb fejjel rettenetesen nehézzé is tette az ismerkedést, ahol a fiatal fiúkat mindinkább egy különleges titokzatos, elérhetetlen punci hajtott, mindig az új az új a különleges stb.
Később értettem csak meg, hogy azért nem kell ezt bánni, mert őket tényleg nem érdekli a személyiséged, nekik az kell, hogy játszma személy legyél, mindig felelj meg egy trendnek, lehessen vele menőzni, de erre kapcsolatot senki nem bír építeni.
A párommal meglehetősen brutális őszinteség mellett ismerkedtünk meg, semmi körítés, a valóság. Tudtuk, hogy mire számíthatunk, és tudtuk azt is, hogy ez kell mindkettőnknek. Nem hazudunk egymásnak azóta sem, ha valami nem jó, akkor is elmondjuk ha fáj, ha kényelmetlen, kellemetlen téma, ha vita lesz belőle, de valamiért mégis jól működik az egész már évek óta.
És az őszinteség nem igénytelenség, nem jelenti, hogy a párom kedvéért ne mutathatnám a női oldalam, ne lehetnék a kedvéért kicsit odaadóbb, gondoskodóbb. De ez még a saját személyiségem tükrözi, és semmi mást.
Akik taktikáznak, általában 30 év körül fáradnak bele, amikor már megállapodnának, de azt se tudják hogyan kell elkezdeni egyáltalán egy bizalmi kapcsolatot, nem hogy fent tartani...
"Mindig várd meg, hogy a másik fél éreztesse előbb."
Na ez aztán egy zseniális tanács bzmeg, csak épp az nem jut eszébe az ilyen magadfajta IQ szamurájoknak, hogyha a másik is pont ezt a taktikát követi, akkor az életben nem jönnek össze, pedig tök odavannak egymásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!