Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként taktikázni kell, hogy belém szeressenek? (Én már tényleg nem értem)
Akkor valószínüleg azok alapján amiket elmondassz magadról, nem társként, hanem max haverként tekintenek rád.
Rossz egyénekkel hoz össze a sors.
"Elég csak abba belegondolni, ha a nő elolvassa a levelet de nem ír pár napig vagy eltűnik. Rögtön érdekesebb, mint az aki visszaír, "
NEM NEM NEM NEM!!!!!! Ez egyáltalán nem érdekesebb, sőt. Ha látom,hogy fent van, de nem válaszol, akkor azt hiszem, nem érdeklem. Egyáltalná nem érdekes, inkább taszító! Jól esik, ha engem is keres a lány. Mert így kifejezi a kölcsönös vonzalmát. És ez az, ami kell. Az egyoldalúságra hamar ráunok és inkább lerendezem vele az egészet, hogy bocsi, de ha így állsz hozzá, akkor nem egymást kerestük.
19+22 vagyok->
Szóval én feleslegesnek tartok mindenféle taktikázást. Néha 1-1 alkalommal talán belefér, de akkorse eltúlozva olyan mértékben , ami már "gáz-kategória".
Pl a férjemnél én mondtam ki először, hogy belészerettem(!) -akkor én nagyon elszégyeltem magam, mert nem tudtam, hogy ő hol áll érzelemügyileg. Mert bár tudtam, hogy ragaszkodik hozzám és jól érzi magát velem, de nem tudtam még, hogy szerelmes e.. (?)
Az egy nagyon hülye helyzet volt, mert éppen egy lépcsőházban tört rám a vallomás, szóval... semmi romantika vagy meghittségnem volt benne :)
De mégis együtt maradtunk, nem lépett vissza, hogy neki sok ez így vagy a rosszabb: nem játszott kámfort.
Szerintem, ha egy ffi és egy nő között ott van a vibrálás, akkor ott nincs sok értelme taktikázni, mert úgyis egymást akarják.
Meg olykor a körülmények is kitesznek egy "játszmázási felületet".
Pl lerobban a kocsi vagy a randira induláskor felcsap a sár és vagy elmész úgy retkesen vagy visszamész, de akkor késel legalább fél órát és mondjuk nincs pénz a kártyádon...(igen konkrét szitut írtam le)
:D
Hazudnék, ha azt mondanám, soha életemben nem csináltam ilyet, de soha nem olyan fázisban tettem ezt, amikor még bizonytalan volt, hogy hogy is állunk.
De úgy, hogy kérettem volna magam hosszú időkön át jégkirálynőt játszva, ilyen nem volt.
Teljesen egyértelmű volt mindkét részről, hogy mit érzünk egymás iránt.
Szóval erre irtam, hogy valószínüleg nem jó egyénekbe botlassz.
"Nem szoktam hülyíteni a férfiakat, ha egy mellett leteszem a voksom és kölcsönös az érdeklődés, akkor más férfival nem ismerkedek közben és ezt is persze elmondom."
Ez kedves tőled, de nem az ő dolga addig míg nem jártok.
A barátnőd kicsit el van szállva, de bizonyos szintig igaza van. pl ha MEGHÍVNAK akkor nem te fizetsz, ott meghívtak. Ha randi közben megéhezel/megszomjazol stb. ugorjatok be valahova, az a te költséged amit a férfi átvállalhat tőled, ha akar/akarod.
Programok szervezésébe akkor szállj be, ha nincs ötlete a férfinak/a férfi kikéri a véleményed/a program kapcsán fenntartásaid vannak pl elvinne sétarepülni neked meg tériszonyod van.
Te nem a barátnőid vagy, hanem önmagad. Jól jegyezd meg, hogy a parancs is csak tanács, te döntöd el, hogy mit csinálsz, mert te adod a neved mindenhez amit te csinálsz. Mérlegeld a tanács hasznosságot a saját szempontjaid tükrében és fogadd meg/szabd magadra/ne fogadd meg.
Tartsd meg továbbra is a meleg szíved, nyitottságod és empátiád. Jól fognak ezek még jönni mikor ugyan ezekre lenne szükséged mástól, vagy éppen visszafogjon olyan pillanatokban amikor nincs igazad.
Ne feszülj rá túlságosan erre az egészre, ügyes leszel.
30/f
#24: NEm az van, hogy én ezt mondom, hanem neked ez jön be, érted?
Ha azért nem írsz vissza, mert húzni akarod az agyát, az bunkóság. Ha már kapcsolat előtt így elkezded a játszmát, akkor kösz, de nem. Kapcsolatban ez csak rosszabb lenne.
Ha azért nem írsz neki vissza, mert nem érsz rá, az más.
Meg,hogy lemondod a találkozókat (ezzel közölve, hogy nem érdekled, mert arra szánsz időt, amire akarsz), de ők még jobban nyomulnak? Te fura pasikat fogtál ki, a legtöbb pasi szereti, ha foglalkoznak vele és kimutatják a szimpátiát feléjük.
Ha játszmázni akarsz, akkor menj vissza oviba.
"#23 tök érdekes, hogy ezt mondjátok, de a tapasztalat nem ezt jelzi :D"
Ha valaki párkapcsolatra vágyik, nem lesz önmaga ellensége azzal, hogy megpróbálja kitalálni vajh mi lehet édesanyád foglalkozása. Ha te tartós kapcsolatot keresel, akkor káros amit csinálsz. A férfiak nem egyformák van akinél azt váltod ki, mint 23-ból, van akit felcsigáz, van aki leolt a francba érte. Egy közös viszont van bennük, a te szemedben egy sem lesz férfi. 23 azért nem mert feladja, ha nehézségbe ütközik, akit felcsigáz az élvezi vagy sem, de úgy táncol ahogy te fütyülsz (papucs) vagy kiderül, hogy hazudott és egy nagy pofonnak leszel kis gazdája az amelyik leoszt érte "aki ilyen hisztis az nem férfi". Szóval. Ha tartós kapcsolatra törekszel ezzel egyrészt megnehezíted, hogy legyen, másrészt magad alatt vágod a fát hosszú távon.
30/f
#25: A randis sztorin jót mosolyogtam :D A lépcsőházas meg inkább aranyos mint ciki, de értem mire gondolsz.
#26: Persze, csak tanácsok, én döntöm el mit fogadok meg belőle. Nem is követem az összeset vakon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!