Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként taktikázni kell, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként taktikázni kell, hogy belém szeressenek? (Én már tényleg nem értem)

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél nagyon kitárulkozó vagyok, elmondok mindent nincsenek úgymond titkaim, sőt a másikat is meghallgatom legyen bármilyen problémája. Nem szoktam hülyíteni a férfiakat, ha egy mellett leteszem a voksom és kölcsönös az érdeklődés, akkor más férfival nem ismerkedek közben és ezt is persze elmondom. Eddig nem szerettek belém és kezdem azt gondolni ez lehet az oka. Ismerősi körömben, de elég elkapni egy páros női tagjának beszédét, megdöbbenve tapasztalom hogy hisztisek a nők (tisztelet a kivételnek) és papucsként ugratják a férfiakat még akár a legnagyobb alfahímet játszó férfit is. Ők meg kaparnak az ilyen nők után. Barátnőm is kiábrándított mondván egy férfinak nem írogatunk, nem keressük majd ha akarnak valamit ők írjanak. Randiknál ők találják ki a programokat és eszembe ne jusson felajánlani hogy én is beszállok a költségekbe. Tényleg ilyennek kéne lenni? Meg tényleg önző módon magamról kell állandóan beszélni és kihasználni a másikat mert csak akkor leszek "vad akiért küzdeni kell"?
2017. jún. 20. 11:18
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

#8 Köszönöm a pozitív példát, lehet ehhez szerencse is kell. Örülök, hogy van ilyen kapcsolat is :)

A zöld kéz persze ment mindenkinek, jó olvasni más véleményt is.

2017. jún. 20. 11:52
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint utálok mindenféle játszmázást és nem is szeretnék olyan emberrel együtt lenni, akinek csak úgy tudom felkelteni az érdeklődését, ha taktikázok. Kár is lenne az időmet és energiámat pocsékolni, szerintem soha nincs jó vége az olyan kapcsolatoknak, amik hazugságra épülnek és nem lehet egy életen át játszmázni - vagy még ha lehet is, mi értelme? Miért akarnék valaki olyannal lenni, aki mellett nem lehetek önmagam, mert valami kreált képet szeret, nem a valós énem?

Ezzel a hozzáállással lett életem legjobb kapcsolata, már az elején sem próbáltuk "lenyűgözni egymást" és azóta is nyíltak és öszinték vagyunk egymással.

2017. jún. 20. 11:53
 13/38 anonim ***** válasza:
45%
#9 akkor úgy fogalmazok: a pasi éreztesse előbb :) Ha ehhez nyuszi, vagy azt várja, hogy a lány lépjen, akkor sok sikert kívánok neki...
2017. jún. 20. 11:53
 14/38 anonim ***** válasza:
90%
Hát igazából ez nagyom furcsa dolog. Én úgy vagyok vele, hogy pl nekem nagyon bejönnek az olyanok, mint amilyennek te tűnsz. Valahogy mégis az ilyenek koppintanak mindig, mert túlgondolják a dolgokat és valahogy vadásznak arra hogy mibe lehet belekötni. És hiába mondják mennyire őszinték, pont náluk nem derül ki hogy igazából amit irtam az tetszik neki, vagy besértődött rajta, vagy unja vagy hülyének néz muatta... Én ilyenkor elbizonytalanodok mert nem tudom mennyire lehetek merész, nem-e vettem vissza túl sokat... A másik fajta lányoknál, akiknél meg lehetetlen hosszú kapcsolatot szerezni, ők viszont nem ennyire eltaszítóak. Simán lehetek full őszinte, nem fognak semmin se besértődni, teljesen lazán lehet poénkodni bármiről. Míg az olyanok mint amilyennek magadat leírod, ha írok egy kicsit merészebb dolgot (pl külsejére bókot mondok) akkor mindig az jön le hog vagy túlságosan elhamarkodom a dolgot, vagy én csak a pinára megyek... pedig egyáltalán nem így van.
2017. jún. 20. 12:01
 15/38 anonim ***** válasza:
9%
#6 Remekül világítottál rá arra, miért tök felesleges manapság udvarolni meg keresni egy nő kegyeit. Mert nem tudtok vonzódni az ilyen pasikhoz. Ha feltűnik a színen egy alfa, akkor azt a nő felszedi, aki meg nem született alfának, az vagy Fortuna istenasszonyban bízhat, vagy guminőt vesz, esetleg elmegy hivatásoshoz. Legalább ne skandálják a nők egyfolytában, hogy "miért nem udvarolnak manapság a férfiak?". Mert semmi értelme, kedves hölgyeim, ez a nagy büdös helyzet.
2017. jún. 20. 12:01
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy csinálom én is ahogy te, kérdező. És nekem sem jött be még soha. Nekem is az jött le, hogy játszmázni kell, taktikázni, meg játszani az elérhetetlent. Én meg fogom próbálni...
2017. jún. 20. 12:19
 17/38 anonim ***** válasza:
86%

Elárulom nektek, hogy a párommal is játszmázás nélkül, full őszintén jöttünk össze. Sőt, az elején Ő udvarolt eléggé, mert bár szimpi volt, de nem éreztem semmit. (ki voltam égve érzelmileg a sok csalódás miatt) De mégis belementem. Aztán úgy egy hónap múlva, vagy kettő, érezni kezdtem, hogy szeretem. Kis időbe telt, mire kimondtam, de tudjátok mit? Százszor jobb ez az egész, mint a rózsaszín ködös, fellángolós marhaság, amiért mindenki odavan! Tudom, hogy ott, mikor először kimondtam, valóban őszinte érzelem volt, nem csak fellángolás. Voltam olyan helyzetben, amikor tombolt a rózsaszín köd, rohadt megalázó volt, ezerszer hülyét csináltam magamból és a többi, mind hiába. Nála viszont? Minden őszinteségre és bizalomra alapul. Nála tudom, hogy ha elmegy valahova, megbízhatok benne, mert nem egy taktikázós, hazug lotyó, hanem egy megbízható ember, akire az életem is rábíznám. Na ez a fene nagy különbség a játszmás és a nem játszmázósak közt. Soha többé nem kéne olyan nő, aki nem adja önmagát, kéreti magát, húzni akarna vagy egyéb módon az ujja köré csavarni. Undorító!

A jelenlegi páromat senkiért nem adnám és vele tervezem a jövőmet!

Ha ezek után még kétségeid vannak, hogy érdemes-e játszmázni, csak sajnálni tudlak!

26/F és 40/N (én vagyok a férfi)

2017. jún. 20. 12:21
 18/38 A kérdező kommentje:
#14 Nem én dobok, engem dobnak pont mert nem vagyok vad :D mármint úgy értve hogy akiét érdemes küzdeni. Eddig még nem volt olyan aki "túl sok" lett volna. És a visszajelzéssel sincs gond, mindig értékelem ha a másik bókol vagy figyelmes.
2017. jún. 20. 12:21
 19/38 anonim ***** válasza:
95%

Nő vagyok... Nekem máris az első mondat szúrta a szemem:

Ismerkedésnél nagyon kitárulkozó vagyok, elmondok mindent nincsenek úgymond titkaim...

Szerintem ez inkább unalmas, néha ijesztő és férfiként én is menekülőre fognám, ha egy nő már az első randin elmond magáról mindent oda vissza. Én ezt nem tudnám hova tenni igazából, hogy egy halom információt rámzúdit és azt érezném, hogy görcsösen kell neki egy társ, mert kb ledarálja a "használati utasítást", és én sem vagyok több a szemében csak egy lehetőség.

Ha elfogadom, tovább találkozunk, ha nem, akkor ő is keres tovább, mint a gép.

Szerintem nem kell játszani, taktikázni, csak ebből kéne kicsit kevesebbet adni és a fokozatosságra törekedni... én ezt messze nem nevezném játszmázásnak.

2017. jún. 20. 12:22
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak peched volt eddig. Nekem az egyik legfontosabb szempont, hogy a másik ne taktikázzon. Nem kell mellébeszélés, elmetrükkök, játszmák, hanem egyszerű, őszinte, egyenes beszéd. Így is lehet érdekes, tartalmas, izgalmas az ismerkedés és a kapcsolat. Majd találsz olyat, aki képes felismerni és értékelni ezt.

>Barátnőm is kiábrándított mondván egy férfinak nem írogatunk, nem keressük majd ha akarnak valamit ők írjanak. Randiknál ők találják ki a programokat és eszembe ne jusson felajánlani hogy én is beszállok a költségekbe. Tényleg ilyennek kéne lenni?

Nem, én legalábbis megvetem ezt a hozzáállást. Ez nem más, mint a klasszikus nemi szerepek önző, buta, lusta kiforgatása. Ha ő elvárja tőlem, hogy én legyek a klasszikus férfi, akkor én meg elvárom, hogy ő legyen a klasszikus nő (=alárendelt cseléd), de persze ez mélységes felháborodást eredményezne :D.

2017. jún. 20. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!