Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szeretnek a fiúk, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a fiúk, hogy belénk szeressenek?

Figyelt kérdés
milyen színű ruhákba járjunk milyen sminkeket kölniket használjunk, hogy belénk szeressen egy csomó fiú?

2013. febr. 8. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem nézlek 14 évnél idősebnek.
2013. febr. 8. 19:13
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
A helyesírást szeretik.
2013. febr. 8. 19:14
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

Mindenkinél más.

De az alap a formás fenék,feszes formás mellek.

2013. febr. 8. 19:15
 4/20 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz érte,se ellene.Valaki vagy szeret azért,aki vagy,vagy nem.

Szerintem neked 1 fiú is elég lenne...

2013. febr. 8. 19:16
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Nekem pl bejön, ha egy csaj tud helyesen írni.

kétlem, hogy valaki azért szeret bele valakibe, mert épp kék ruha van rajta vagy agyon van sminkelve, vagy jó az illata.

2013. febr. 8. 19:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Ne ahelyesirasrol legyen szo! Nincs egezet! Letszives erol a temarol legyen szo! Egyepkent tabla geppel nem lehet konnyen irnii! 12 vagyok!
2013. febr. 8. 19:24
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
12 évesen ne a fiúkon járjon az eszed!
2013. febr. 8. 19:31
 8/20 anonim ***** válasza:
66%

Igy mar ertheto.

Egyebkent tablageprol is lehet helyesen irni ugy, hogy nincsen ekezet. 12 evesen ne fiuzni akarj, hanem mondjuk barbizni.

2013. febr. 8. 19:33
 9/20 A kérdező kommentje:
utálom a barbikat azoknak csak leszoktam vágni a fejüket és kirakni az utcára!!!!!! a mi osztályunkba csak olyan lányok (3 kivételével abban én is közte vagyok) akik már jártak randiztak és még most is járnak!!
2013. febr. 8. 19:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Azt nem szeretjük, ha valaki már 12évesen itt tart, ezzel még várj pár évet. Tudom, hogy ez van a fejedbe súlykolva, de hidd el, hogy még ráérsz fiúzni.

Amúgy értelmes fiú nem a ruhája vagy a sminkje miatt szeret egy lányt, hanem az egészéért. És legyen elég 1fiú, cserébe elvárhatod hogy neki is elég legyél Te, hangsúlyozom -majd.

2013. febr. 8. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!