Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként taktikázni kell, hogy belém szeressenek? (Én már tényleg nem értem)
Tudod ahogy hozzáállsz, olyan lesz a kapcsolat mivolta is később. Ha taktikázós pasikat akarsz megfogni, összejöhet... de hogy az a kapcsolat nem bizalmon fog alapulni, arra is mérget vehetsz. Ha így nem működik a kommunikáció, hátulról kell közelíteni, akkor a problémákat sem megbeszélni fogjátok, biztos vagyok benne. Nálam mindent elárul a nőről az, ahogy ismerkedik velem. Ha leszar, én is leszarom, nem fogok kiskutyaként kaparni senkinél. Ha pl az első randi után nem keres, én sem fogom többet.
26/F
#31 Első randi után elvileg a férfi keres. Legalábbis, ha nem keres az azt jelenti, hogy nem akar folytatást. Persze ki tudja már ki hogy csinálja, én még a régi módszer szerint működök. De ez most más téma.
Úgy értettem a taktikázást, hogy ismerkedés elején amíg érzelmek alakulnak ki. Ha rögtön terítem a kártyákat és látja a másik hogy teljesen oda vagyok érte és partner vagyok mindenben, vagy ha üzeneteknél nem várakoztatom meg, találkozni akar és én mindig ráérek, nem leszek elég érdekes. Annak ellenére hogy mondjuk tényleg ráérek és mindenkinek visszaírok, nem csak neki.
>Első randi után elvileg a férfi keres. Legalábbis, ha nem keres az azt jelenti, hogy nem akar folytatást.
>Ha pl az első randi után nem keres, én sem fogom többet.
FYI, ez mind-mind tökéletes példa a taktikázásra, és egyáltalán nem különíthető el a kérdés témájától. Te, mint nő, elvárod, hogy a férfi keressen az első randi után. Az előtted lévő, mint férfi, elvárja, hogy a nő keresse az első randi után. Ha ti randiznátok, akkor egyáltalán nem az számítana, hogy mennyire vagytok szimpatikusak egymásnak, hanem mindketten bénán arra várnátok, hogy mit tesz a másik, aztán többet nem beszélnétek. Mi értelme van ennek a hülyeségnek? :D Miért olyan nehéz ilyen egyszerűen nekiállni: "érdekel, tehát keresem"?
"Miért olyan nehéz ilyen egyszerűen nekiállni: "érdekel, tehát keresem"?"
Mert majdnem mindenki túl büszke és túl egoista. Azt hiszik, hogy ettől gyengének, szánalmasnak tűnnek, hogy őszintén kifejezik az érzéseiket, és emiatt esetleg ők jönnek ki "vesztesként" egy ilyen szituációból egy visszautasítás esetén.
Holott ez nem gyengeség, sőt, ehhez kell csak igazán erő; emelt fővel felvállalni, amit érzek, annak az kockázatával együtt is, hogy esetleg a másik nem viszonozza.
#31 vagyok.
Nos ha még randira is elhívtam, nem esik le a karikagyűrű, ha végre ő hív randira engem. Egyensúly kell, mert egyoldalú teperésre nem vagyok hajlandó. Ha nem mutatja, hogy érdeklem, engem sem fog.
Kérdező. A kicsalt érzelmek jól jegyezd meg, nem maradnak meg. Nem kell rázúdítani a faszikra az érzelmeid. Bőven elég, ha bátorításként ízelítőt adsz. :)
30/f
#33 A randin nem vagyok jégcsap, mondom is ha jòl éreztem magam. Aki ezután nem keres ott nem a bátortalanság az oka, hanem az hogy nem érdeklem. Ez nem taktika, hanem férfi-női szerep.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Voltak hasznosak is és lesz amit megfogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!