Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tökrépa fenéért indul hendikeppel egy helyesebb pasi bármilyen nőért, mint egy átlagos (nem ronda)? Ez csak adottság, nem pedig kvalitás. Akkor miért díjazzák? Undorító.
Gondolom felcserélted a mondatot, mert a hendikep hátrányt jelent. nyelvtannáci off
El kell fogadni, hogy a szerelem nem jogszabályok gyűjteménye, szóval senki nem mondhatja, hogy joga van a szép csajokhoz, ha nem vonzó a másik fél szemében. A szerelem az egyetlen olyan dolog az életben, amiben nem lehet csakis az intelligencia segítségével érvényesülni. Az élet ebből a szempontból igazságtalan, ha más szemmel nézzük, akkor pedig racionális. Én mindig bele tudok törődni, ha abba gondolok bele, hogy a másik srác totál nem tehetett arról, hogy jobb géneket örökölt és ki is használja az ebből adódó lehetőségeket. Én is ugyanezt tenném.
"Őszintén, egy átlagos külsejű nő szerinted ugyanannyi eséllyel indul a férfiaknál, mint egy kifejezetten csinos, szép arcú?"
Attól függ. Ha az átlagos külsejű nő normális, akkor nagyobb eséllyel indul, mint a szép. A nőknek viszont ez nem számít, csak a külső.
Az nem baj, de az már igen, hogy MINDENKINEK azok jönnek be
Akkor csak a helyes srácoknak van barátnője, értem... Ezt te sem gondoltam komolyan kedves 9-es válaszoló
Vagy te a szép lányokra gondoltál akik külsőre hozzájuk hasonló pasit akarnak? Hogy azoknak van jóképű barátja? Mert ha igen akkor megbukott ez elméleted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!