Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy az ultra könnyűvérű bulis csajok is csak a legalább átlagos kinézetű (testalkatú) pasikkal foglalkoznak?
Éhezel vagy mi a szar? Felnőtt kategóriában az 55 kiló már nőben is sovány, hacsak nem nagyon alacsony nőről van szó.
Mi olyan megdöbbentő azon, hogy a nők nem arra vágynak, hogy ha megölelik a pasijukat, akkor azt érezzék, hogy "jaj szegény, biztos szörnyű volt a koncentrációs táborban..."
Menj el orvoshoz,menj edzeni heti 4-szer,zabàlj napi 8-10-szer:
1. zabpehely,dupla adag fehérje shake
2. Dupla adag tömegnövelô
3. 200g csirkemell,100g rizs
4. Dupla adag fehérje
5. 200g hal,1 csomag pufirizs
6. 200g pulyka, 100g rizs
Edzés utàn
7. Dupla adag tömegnövelô
8. 200g hal,1 csomag pufirizs
9. Lefekvés elôtt dupla adag fehérje shake.
Kifogàsaid senkit se érdekelnek,a nôket plàne nem,tegyél érte,hogy férfi legyél,ôket csak is ez érdekli.
Nem egy kisfiút akarnak ölelgetni hanem egy igazi férfit,nem indulnak be ràd konkrétan vagy teszel érte vagy fogadd el,hogy kevés lesz az esélyed.
Én 55kg 16 évesen voltam màr akkor extrém gàz volt,ki nyomika voltam nem is kellettem a nôknek,akkor zavart le az uncsim edzeni de jól is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!