Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év feletti nő már tényleg sokkal kevésbé kelendő, mint fiatalabb korukban a nők általánosságban?
Rengeteg 45 körüli pasit is látok, akik kikötik megszorításként társkeresőn, hogy max 30 éves legyen a nő. És hát nyilván a 30 év körüli, vagy az alatti férfiak is a saját korosztályukból szeretnének válogatni, esetleg mennek még lejjebb 18 éves korig, vagy ameddig a törvény engedi.
De ha belegondolunk, akkor ez egy ördögi kör, ez azt eredményezi, hogy a fiatal nőknek baromi nagy választékuk van férfiakból, és azok minden korosztályából, de a 30 fölötti nők meg már lehet egyedül maradnak.
Ti is ezt tapasztaljátok?
Nincs éles határ, körülbelül 25 felett folyamatosan csökken a kelendőség, de eleinte még csak kevéssé, aztán egyre jobban.
De az a csökkent kelendőség is olyan egy átlagnőnél, amiről egy átlagférfi akárhány éves korában is csak álmodozhat.
Ez van, vagyis pontosan így van.
A nőknek 20-30 között jobbak a lehetőségeik, utána viszont exponenciálisan csökken.
Férfiaknál ez egyenletesebb, de tovább tart.
Hát igen, kereshet ott a 45 körüli pasi huszon/harmincas nőt, ha van olyan aki vevő rá.
Fordítsuk azért le, manapság kb. ennyi huszonéves pasi keres érett nőt, tehát Náluk van esélyed.De ezt persze csak poénnak szántam :) :(
Negyvenes nő vagyok. A minap mondta az egyik pasi ismerősöm,hogy jobban nézek ki mint 18-20 éves koromban. Mondtam Neki,hogy most ezt aztán bóknak vagy sértésnek vegyem? Bóknak, mert huszonévesen nem nagy dolog jó nőnek lenni, negyvenes éves korban már viszont ritkább ez.
Tehát fel a fejjel, ha előnyös a külsőd, helyén az eszed, akkor simán van esélyed arra,hogy megfelelő párt találj.
Biztosithatlak, hogy egy 30-as nore is eppen elegen nyomulnak es 40 felett is talalnak pasit.
Egy 45 evez hiba akar max. 30-at, eselyes, hogy nem fog talalni.
Masreszt a tobbseg tisztaban van a lehetiaegeivel vagy egyaltalan nem is akar fiatalabb part. A legtobben nem a lanyuk korosztalyara buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!