Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?
Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.
Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.
Gyerekmentes - Childfree ha ezt beírod a keresőbe kiadja a csopit, asszem a felvétel az kicsit bonyolult, leszűrik a népet.
kollégákban nem gondolkoztál? bár nem tudom mit dolgozol pontosan, de sokan melóhelyen találnak párt.
sok sikert!
szerintem ezt 10 évig senki sem bírná veled, hogy havonta két hétvégén lásson. Legfeljebb akkor, hogyha van mellette még felesége, és te lennél a szerető. Ez azért is bónusz, mert az illető vélhetőleg nem szeretne veled gyereket.
Ezt nem is nagyon értem, hogy gondoltad, hogy így normális párkapcsolatot lehet fenntartani. Komolyan mondom, hogy inkább pszichológushoz járj ezen a havi 2 hétvégén, mert valamiért kerülöd az intimitást (nem volt soha komoly párkapcsolatod, nem akarsz családot, számodra az normális kapcsolat, hogy kéthetente hétvégén talákoztok).
A magányos öregkortól nem félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!