Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nő nem találja az életben a párját akkor a társkereső lenne a megoldás számára?
Van egy csinos ismerősöm aki évek óta szingli egyszerűen keresi a társát de mindig csak barmokba botlik. Igaz nem jár el sehova ismerkedni, munkahely meg tabu számára.
Egy ilyen nőnek a társkereső lenne a megoldás? Teljesen átlagosak az igényei
Ha évek óta nem talál senkit, akkor:
1. ronda
2. agyhalott
3. nem is akar társat.
Általában (férfiakra és nőkre egyarán vonatkoztatva) azt mondom, mindenkinek meg kell találnia azt a terepet, ahol legszívesebben ismerkedik, és ahol a legnagyobb eséllyel talál magához illő párt. Ha az ismerősöd a munkahelyén kívül csak boltba jár, és a munkahely tabu, akkor ismerkedésre választhat a bolt és a net között. Gyakorlatilag a net az egyetlen esélye.
Ha évek óta csak "barmokba" botlik, akkor a társkeresőn is abba fog.
Itt nem a "barmokkal" van a gond, hanem vele.
Egyébként ő konkrétan mit is tesz azért, hogy párt találjon?
Mert még ide is te írsz helyette, ő meg ha jól értem várja a sültgalambot.
"Teljesen átlagosak az igényei"
Teljesen átlagosak. Valahogy így?
- A férfi legyen sportos
-- Én is vettem már egy celeb edzés DVD-t (még 2012-ben), majd edzeni fogok
- A férfinek legyen lakása
-- Én anyámékkal lakom, mert felesleges lenne egyedül albérletet fizetni, amúgy sem telik rá.
- A férfinek legyen jó állása, diplomája.
-- Sajnos nem vettek fel az X főiskolára, és muszáj volt dolgoznom, de majd jövőre beiratkozom. Most viszont irodaVEZETŐ vagyok (ami leginkább valami alacsony szintű adminisztrátor munka vezetését jelenti).
- A férfi legyen magas, izmos
-- Az igazi férfi elfogad egy igazi nőt, és nem csontokra vágyik.
- A férfi legyen nagyvonalú, nehogy már a nőnek kelljen bármit fizetni, hova lettek az igazi lovagias férfiak
-- Semmi férfi-női szerep, a férfi is tud mosogatni, főzni, egyenjogúság van.
- A férfi legyen olvasott, legyen millió témája, tudjon bármihez hozzászólni
-- Én is elolvastam a Cosmo magazin összes számát, igaz ennél komplexebb könyv a főiskola óta nem járt a kezemben.
- A férfi ne járjon el a barátaival, jöjjön csak haza hozzám
-- Nem vagyok a tulajdonod, akkor megyek el a barátnőkkel, amikor csak akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!