Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bízni a társkereső oldalakon regisztált férfiakban?
Figyelt kérdés
Egy szélhámos fals mobilszámot adott meg, mindenáron az elérhetőségemet kérte, amit nem adtam meg, fenyegetés lett a vége: " Nem tudod ki vagyok, de hogy TE térdepelni fogsz - abban biztos vagyok, azt is tudom mikor kaptad az első védőoltásod. Úgy fogok ártani,h. járókerettel fogsz a WC-re menni, az ilyen nőt úgy lehet megtalálni a baromfi udvarban, hogy nem szarik a földre.Le fog fagyni a géped." aztán leiratkozott.2017. okt. 21. 15:45
1/6 anonim válasza:
Mi a kérdésed lényege? Hogy kiírtad magadból, hogy jártál?
2/6 anonim válasza:
Én férfiként is kaptam már hasonlót (férfitől). Azt hitte nő vagyok, amikor közöltem vele a szomorú hírt jött a fenyegetés :D
Szóval hosszú ideje nem vagyok már fent ilyen komédiás standokon mert semmi értelme, de azért tapasztalatnak jó volt.
3/6 anonim válasza:
Van, akiben igen, van, akiben nem.
Szvsz amíg nem találkozol vele, még az sem biztos, hogy férfi...
4/6 anonim válasza:
Nahát, még egy olyan kérdés, amelyik egyáltalán nem általánosít EGYETLEN rossz tapasztalat alapján. Kíváncsi vagyok, a gyakoris kolléganőid idejönnek-e majd hörögni, hogy miért általánosítasz, mint ahogy fordított esetben egy hímnemű kérdező megnyilatkozásánál tennék.
5/6 anonim válasza:
Férfiként azt mondom, hogy van pár hülye nő is, de a többség normális a 30as, 40-es korosztályban.
Ne ismerkedj hülyékkel - társkereső oldalon sem.
6/6 anonim válasza:
Csak magamról tudnék nyilatkozni.
A férfi felhozatalt nem ismerem. Nyilván akad elmebeteg szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!