Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szóltok ehhez a női társkereső hirdetéshez:"Határozott pasira vágyom. Szeretem, ha irányítanak. "?
Tegnap olvastam az egyik napilapban, mindössze ennyi volt a szövege. Szerintem ez a valahol minden nőben benne van, de mégis furcsa volt olvasni, hogy ennyire ki van élezve ennél a nőnél az alárendeltség iránti vágy.
Mit gondoltok erről? Ez valójában egy olyan mondat, amit minden női társkeresős bemutatkozásba oda kell képzelni, mondhatni alapelvárás? Ha ennyire jelen van a nőkben a szubmisszív hajlam, akkor miért hangoztatják mindig az egyenlőség fontosságát egy kapcsolatban?
tetszik ha szub, de ne legyen életképtelen!
bejönne egy ilyen kapcsolat, de csak akkor ha megfelelő a partner hozzá, életvitel szinten is jöhet a BDSM
viszont ha csak ennyit tudok kiolvasni az adatlapjáról az elég karcsú infó
Nincs benne minden noben, engem pl nem kell es nem is hagyom, hogy iranyitsanak. Ha tanacsot KEREK, akkor termeszetesen meghallgatom a parom velemenyet, de ennyi. Ennel nagyobb foku iranyitasra nincs szuksegem mar kb gyerekkorom ota.
A hirdetes feladoja egy hatarozatlan, de nagyszaju lany, aki nagyon vaganynak probal tunni es azt hiszi, igy majd talal egy igazi ferfit. Mert a hatarozott pasi termeszetesen alapelvaras a legtobb nonel, de altalaban az az idealis, ha a ferfi a sajat eletet illetoen hatarozott (nem neked kell tutujgatnod ha pl nem szereti a munkahelyet de gyava valtani es inkabb neman szenved) es a kozos dontesekbe sem csak beleszarik, hanem neki is van azert velemenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!