Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom társkereső oldalakon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom társkereső oldalakon cseveg. Hogyan kellene ehhez viszonyulnom?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt, és már ez nem először probléma.

Még ősszel léptem be véletlenül az e-mail fiókjába, és ott találtam a twoo-ról jött leveleket. Beléptem, és láttam, hogy random csajoknak írogat. Semmi komoly, csak ilyen ismerkedős szöveg. Amikor szembesítettem, akkor törölte a profilját, de azt mondja, hogy ő csak barátkozik, és amikor az exével volt, már akkor is fent volt.

Eltelt pár hónap, tegnap újra odatévedtem a mailfiókjába... és regisztrált három másik oldalra, azalatt a pár nap alatt, amit nem együtt töltöttünk...mert egyébként gyakorlatilag együtt élünk...

Nekem nagyon fáj a dolog, főleg, hogy újra ez van...

2015. dec. 14. 22:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Fura hogy pont társkeresőkre regisztrál. Csomó beszélgetős oldal van.
2015. dec. 14. 22:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a Twoo meg a Badoo minek számít... az beszélgetős vagy randi oldal?

De találtam Csajok és pasik regisztációt is...

2015. dec. 14. 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:

"véletlenül":)

Egyébként sok lánynál ez azonnali szakító ok,főleg ha újra és újra megtörténik.Gyakorlatilag csak az alkalmat várta,hogy megtehesse.

2015. dec. 14. 22:57
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet neki mutatni az irányt hazafelé, az anyukája mellett is Badoo-zhat, bőségesen. Beteg ember az ilyen, nagyon.
2015. dec. 14. 22:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Elsőre tényleg véletlen volt. A második már nem...

De nem volt ott semmi olyan leírva, amiért szakítani kellene...

2015. dec. 14. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

En emiatt rugtam ki a volegenyemet.

N

2015. dec. 14. 23:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint egy balek vagyok, hogy nem akarok szakítani...
2015. dec. 14. 23:08
 8/16 Caerus ***** válasza:
71%

Még csak nem is az, hogy már meglévő oldalon, hanem most regisztrált és egyből 3 oldalra. De megteheti, mert simán elnézed neki. Nem szóvá tenni kell, meg célozgatni rá hogy ez neked nem igazán tetszik, hanem egyenesen és határozottan közöld vele, ez nálad szakítóok, rosszul esik és nem fogod tolerálni.

Vagy képes ezt megérteni és elfogadni, vagy hozott egy döntést és kalap kabát.

2015. dec. 14. 23:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha a párodnak ilyen szinten igénye van az ismerkedésre, új emberekkel való interakcióra, akkor ott valami baj van.
2015. dec. 14. 23:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy balek,csak toleránsabb vagy mint a legtöbb lány.
2015. dec. 14. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!