Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szociopata a barátnőm kiderült, hogy nincs lelki ismeret fulladása semmi miatt sajnálkozni tud vagy tud szomorú is lenni együttérző is tud lenni csak semmi miatt nem érez lelki ismeret fulladást nem tudja az milyen. Hogy kéne ehhez állnom?
1. A diagnózist hagyd a szakemberekre. Majd ha ők megállapítják, hogy szociopata, akkor szociopata.
2. Az írásjelek (pont, vessző, felkiáltó- és kérdőjel)használata nagyban megkönnyítené a mondandód értelmezését.
3. Ne azzal foglalkozz, hogy szociopata vagy sem. KOnkrét problémákkal foglalkozz: miért hazudott neked, miért nem bánja, min kéne változtatni, akar vagy hajlandó-e változtatni stb.
Kerdes, hogy szamodra mennyire alappillere egy parkapcsolatnak a bizalom? Tudsz e együtt lenni olyasvalakivel, aki nem öszinte veled. Marcangolnad e önmagad, hogy tenylegesen mit csinal, amikor tavol van?
A gyerek tema nagyon bonyolitja a dolgot! Ha az nem lenne, gondolkodas nelkül mondana, hogy hagyd a fenebe. Ebben öszinte volt? Biztos, hogy töled van? Felhasznalna e ezt a kesöbbiekben zsarolasnak? Szerintem szakember segitsegevel együtt beszeljetek meg a csaladtervezest. Mik a közös elvarasok? Hogyan müködhet köztetek illetve milyen ertekrenddel szeretnetek nevelni egy gyereket? Vele majd meg lehet csinalni, hogy elvarjuk töle az öszinteseget es megbizhatosagot, ha mas peldat mutatunk neki?
Volt mar szerencsem hasonlo csajjal. Szerencsere a gyermeke mar elöttem megvolt es elöször vad szenvedelyevel fogott meg. Mar en is ott tartottam, hogy teljesen belevagok, közösen neveljük gyermeket es összeköltözünk. De egyre jobban zavart megbizhatatlansaga valamint, hogy ö sem erzett egyaltalan semmit, ha igereteit nem tartotta be. Forditva persze voltak elvarasai. Ebben az egeszben gyermeket sajnalom a legjobban, akinek probal jo anya lenni, de szemelyisegeböl fakadoan szörnyü peldat mutat neki.
hány évesek vagytok , mióta vagytok együtt?
Nekem személy szerint nem vmi bizalom gerjesztő, nem szeretnék iylen csajt magam mellé azt tuti,aki kamuzik összevissza esetleg h egy het itt volt meg ott és közben meg nem is...és semmi bűntudata nincs!
És ha szociopata akkor mi van? Túl sokat hallod ezt a szót a médiából és azt hiszed, hogy bármikor megölhet?
Egy szociopatának is lehet kapcsolata, családja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!