Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?
Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.
Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.
"A leendő munkám miatt keveset leszek otthon." + "a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána" => ergó nem passzolsz az elképzeléseikhez. Bár nem írtad milyen munkád van, de azért nem mindenki tud és akar utazgatni szerte a világban.
Másrészt van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak ennyi problémája van a "normális pasiknak".
12: de én nem kalandot keresek. Ha azt keresnék, nem írtam volna ki a kérdést, mert minden napra jutna vagy 3 pasi.
14: és mi a sanda gyanúd?
Akkor mit sírsz Baby? Akármennyi pasid lehetne, de te mégsem vagy boldog. Mindjárt megsajnállak. :D
#12-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!