Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van ezzel így? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.

Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.

2017. nov. 30. 22:45
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nyolcas: azzal nincsen baj :)
2017. nov. 30. 23:00
 12/43 anonim ***** válasza:
22%
Csak, mert Orsi is kalandvágyó, zabszem van a pitsájában, nem akar gyereket, hanem csak utazgatni, barangolni és kötetlenül hálni. :'D
2017. nov. 30. 23:01
 13/43 anonim ***** válasza:
0%
hát havi 4-5 napra nehéz kapcsolatot építeni. Olyat kell találnod, akinek eleve kötődési problémái vannak, és nincs igazán szüksége rád.
 14/43 anonim ***** válasza:
57%

"A leendő munkám miatt keveset leszek otthon." + "a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána" => ergó nem passzolsz az elképzeléseikhez. Bár nem írtad milyen munkád van, de azért nem mindenki tud és akar utazgatni szerte a világban.

Másrészt van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak ennyi problémája van a "normális pasiknak".

15/43 A kérdező kommentje:
10-es: nem én szoktam felhozni ezt a témát. Sőt, próbálom minél jobban kikerülni. A pasi szokta felhozni, vagy a szövegkörnyezet kívánja meg :D
2017. nov. 30. 23:03
 16/43 A kérdező kommentje:

12: de én nem kalandot keresek. Ha azt keresnék, nem írtam volna ki a kérdést, mert minden napra jutna vagy 3 pasi.

14: és mi a sanda gyanúd?

2017. nov. 30. 23:06
 17/43 anonim ***** válasza:
15%

Akkor mit sírsz Baby? Akármennyi pasid lehetne, de te mégsem vagy boldog. Mindjárt megsajnállak. :D

#12-es vagyok.

2017. nov. 30. 23:09
 18/43 A kérdező kommentje:
17: azt hiszem nem értjük egymást...:D
2017. nov. 30. 23:11
 19/43 anonim ***** válasza:
89%
#17 Google Translate: Nem dugni akar, hanem párkapcsolatot.
2017. nov. 30. 23:13
 20/43 A kérdező kommentje:
19: így van ;)
2017. nov. 30. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!