Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van ezzel így? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.

Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.

2017. nov. 30. 22:45
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
30: én később sem szeretnék gyereket. Továbbá a munka lesz számomra maga az utazás, így ez nem egy átmeneti állapot lenne.
2017. dec. 1. 00:06
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk egy nap szeretnék családot és gyereket,úgy,hogy felőlem egy pasi lehet akármilyen,ha ő ezeket nem szeretné.Ezzel nincs semmi baj,csak nem ugyanazt keressük.

Ha alig leszel otthon,így nehéz lesz kapcsolatot fenntartani,nem sokan tudják elfogadni,csak nincs annyi gerinc,hogy megmondják.

A tényleges távkapcsolatot se bírják ki sokan,mert egyrészt,iszonyatosan nagy bizalom kell hozzá,másrészt felemészti a távolság.Ezért se tartós a legtöbb olyan kapcsolat,ahol cserediák jön össze valakivel,de van rá példa,hogy sikerül.

Nincs veled semmi baj,csak nem kommersz értéket képviselsz és ezért kalandosabb a párkeresés.Vannak ilyen férfiak,csak nehezen lehet őket megtalálni.

Minden esetre fel a fejjel!

2017. dec. 1. 00:24
 33/43 anonim ***** válasza:
16%

"Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon."

Kalandos életet szeretnél és kalandoznának veled. Azt hiszem erre mondják, hogy aki qrvának áll, ne sírjon, ha b...

31/f

2017. dec. 1. 00:28
 34/43 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom valami repülős/ vagy utazási iroda munka.. Nem azért menekülnek tőled,mert milyen elképzelésed van,mivel sok pasi ilyen,hanem attól ahogy ezt előadod nekik.. Ha annyira bejönnél nekik,kompromisszumképesebbek lennének,de valami nem kóser a stílusoddal,személyiségeddel..
2017. dec. 1. 00:29
 35/43 A kérdező kommentje:

32: köszönöm szépen.:)

33: primitív barom. Nem k*rvának állok.

34: Egyik se. Teljesen más jellegű munkáról van szó. Kompromisszum? Mégis hogyan? Ha pl ő akar gyereket, én nem, akkor csináljunk egy fél gyereket? Vagy hogy gondoltad? :D bocsi nem kötöszködni akarok, de az ilyen dolgokban elképzelhetetlennek tartom a kompromisszumot...:D és nem a stílusommal meg a személyiségemmel van a baj, hanem azzal amit leírtam.:) tudom, mert ezt is meg szokták mondani :)

2017. dec. 1. 00:41
 36/43 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben vagyok, én a szabadság miatt nem szeretnék családot+lehet, hogy más nem csipázná a mentalitásomat. Azonban nekem is hiányzik sokszor valaki az életemből, így kissé nehéz.

Mi a megoldás? Biztonsági kérdések-visszajelzések az ismerkedések során, erősebb jellem kialakítása (azaz határozottság). Talán így nem használnak ki.

2017. dec. 1. 06:31
 37/43 anonim ***** válasza:
Istennő kategória lehetsz a szememben *..*
2017. dec. 1. 10:07
 38/43 anonim ***** válasza:
mi a munkád?
2017. dec. 1. 10:42
 39/43 anonim ***** válasza:
fbookon van gyereket nem akaró csoport, sztem regisztrálj be és ott lehet gondolom ismerkedni is akár. vagy guglizz rá, hátha van még másfajta ilyen csoport is. amúgy érdekes, hogy ez is , hogy nem akarsz gyereket kb. ugyanannyira ellöki a pasikat , mintha mindenáron babát akarnál.. fene se érti a férfiakat lol
2017. dec. 1. 11:45
 40/43 A kérdező kommentje:

36: Félreírtam a kérdést. Javítom: nem használnak ki, csak akarnak, de nem megy nekik, mert erős személyiség vagyok, és amint megérzem ezt, lelépek.

37 és 38: írtam privátban! :)

39: Köszönöm! Rákerestem, de nem találom. Le tudnád írni a csoport pontos nevét, esetleg egy linket tudsz küldeni? :)

2017. dec. 1. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!