Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?
Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.
Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.
Mondjuk egy nap szeretnék családot és gyereket,úgy,hogy felőlem egy pasi lehet akármilyen,ha ő ezeket nem szeretné.Ezzel nincs semmi baj,csak nem ugyanazt keressük.
Ha alig leszel otthon,így nehéz lesz kapcsolatot fenntartani,nem sokan tudják elfogadni,csak nincs annyi gerinc,hogy megmondják.
A tényleges távkapcsolatot se bírják ki sokan,mert egyrészt,iszonyatosan nagy bizalom kell hozzá,másrészt felemészti a távolság.Ezért se tartós a legtöbb olyan kapcsolat,ahol cserediák jön össze valakivel,de van rá példa,hogy sikerül.
Nincs veled semmi baj,csak nem kommersz értéket képviselsz és ezért kalandosabb a párkeresés.Vannak ilyen férfiak,csak nehezen lehet őket megtalálni.
Minden esetre fel a fejjel!
"Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon."
Kalandos életet szeretnél és kalandoznának veled. Azt hiszem erre mondják, hogy aki qrvának áll, ne sírjon, ha b...
31/f
32: köszönöm szépen.:)
33: primitív barom. Nem k*rvának állok.
34: Egyik se. Teljesen más jellegű munkáról van szó. Kompromisszum? Mégis hogyan? Ha pl ő akar gyereket, én nem, akkor csináljunk egy fél gyereket? Vagy hogy gondoltad? :D bocsi nem kötöszködni akarok, de az ilyen dolgokban elképzelhetetlennek tartom a kompromisszumot...:D és nem a stílusommal meg a személyiségemmel van a baj, hanem azzal amit leírtam.:) tudom, mert ezt is meg szokták mondani :)
Hasonló cipőben vagyok, én a szabadság miatt nem szeretnék családot+lehet, hogy más nem csipázná a mentalitásomat. Azonban nekem is hiányzik sokszor valaki az életemből, így kissé nehéz.
Mi a megoldás? Biztonsági kérdések-visszajelzések az ismerkedések során, erősebb jellem kialakítása (azaz határozottság). Talán így nem használnak ki.
36: Félreírtam a kérdést. Javítom: nem használnak ki, csak akarnak, de nem megy nekik, mert erős személyiség vagyok, és amint megérzem ezt, lelépek.
37 és 38: írtam privátban! :)
39: Köszönöm! Rákerestem, de nem találom. Le tudnád írni a csoport pontos nevét, esetleg egy linket tudsz küldeni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!