Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van ezzel így? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.

Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.

2017. nov. 30. 22:45
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%
Ez érdekes. Ha azt ecseteled, hogy nem akarsz családot - menekülnek. De ha azt mondanád, hogy akarsz, szerintem akkor is menekülnének. Ki érti ezt, én nem... :D
2017. nov. 30. 22:50
 2/43 anonim ***** válasza:
45%

olyan palival gyere össze,akinek már van 1-2 gyereke,csak elvált vagy szakított az anyával.

mondjuk ha normális fater,akkor a hétvége a gyerkőcé lesz,szóval a világ körüli turné náluk sem fog beleférni.

viszont nem feltétlen akar majd anyukát csinálni belőled.

2017. nov. 30. 22:51
 3/43 anonim ***** válasza:
46%

olyat keress, akinek hasonlók a céljai, pl. neten. egyértelműen írd meg.

amúgy ha nem vagy otthon szinte soha, akkor sok szeretetet nem tudom, hogy tudnál akárkitől is begyűjteni. Vagy ezt hogy képzelted?

2017. nov. 30. 22:53
 4/43 anonim ***** válasza:
38%
Meglepődnék, ha nem lenne erre szakosodott társkereső. :D
2017. nov. 30. 22:53
 5/43 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sokan nem tudják összeegyeztetni a dolgot, mert más a szemléletük. Viszont ha neked ez az álmod, akkor mindenképp amellett tarts ki :)
2017. nov. 30. 22:54
 6/43 anonim ***** válasza:
0%
Orsi, te vagy az? :D
2017. nov. 30. 22:54
 7/43 A kérdező kommentje:
Első! Miért gondolod, hogy akkor is menekülnének? Nem is ismersz.
2017. nov. 30. 22:55
 8/43 anonim ***** válasza:
49%
na a humorérzékeden még fejleszteni kell. Lehet, hogy ez a baj.
2017. nov. 30. 22:56
 9/43 A kérdező kommentje:

Hármas! Hétvégente otthon lennék, vagy 2 hetente hétvégén.

Ötös: bizony, elég sok ember másképp látja ezt a dolgot és nagyon nehéz összeegyeztetni 2 ember céljait. Pont ez a probléma :/

Hatos: nem Orsi vagyok, de ha hasonló cipőben jár ő is, mint én, add át neki az üdvözletem..:D

2017. nov. 30. 22:59
 10/43 anonim ***** válasza:
78%
#7 Első vagyok, nem pont rád értettem, hanem bármilyen nőre, aki az első randikon családról, gyerekekről beszélne. A Párom.hu nevű társkeresőn az adatlap kitöltésénél van ilyen rovat, hogy "Gyermekek", és sok nőnél látni utána írva, hogy "alig várom, hogy legyenek". Szerintem ez elég ijesztő, pedig én is szeretnék családot, de ne tolják ezt így egyből az arcomba. 35F
2017. nov. 30. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!