Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így? Mi lehet a megoldás?
Normális nőnek tartom magam. Egyedül élek, dolgozom, háztartást vezetek, nem vagyok az a tipikus buta liba sem. Hogy mi a gond? Nem akarok családot. Nem akarok gyereket. Utazni szeretnék, világot látni. A leendő munkám miatt keveset leszek otthon.
Sokat randizom, ismerkedek, de miután elkezdek a céljaimról beszélni, a normális pasik rendszerint lelépnek, nem keresnek utána. A “nem normális” pasik meg elhitetik velem, hogy őket ez nem zavarja, meg hogy akarnak velem komoly kapcsolatot. De aztán mindig kiderül, hogy csak kihasználnak. Csak kalandot akarnak. Hiányzik a szeretet, de a céljaim miatt senkinek sem kellek hosszútávon.
olyan palival gyere össze,akinek már van 1-2 gyereke,csak elvált vagy szakított az anyával.
mondjuk ha normális fater,akkor a hétvége a gyerkőcé lesz,szóval a világ körüli turné náluk sem fog beleférni.
viszont nem feltétlen akar majd anyukát csinálni belőled.
olyat keress, akinek hasonlók a céljai, pl. neten. egyértelműen írd meg.
amúgy ha nem vagy otthon szinte soha, akkor sok szeretetet nem tudom, hogy tudnál akárkitől is begyűjteni. Vagy ezt hogy képzelted?
Hármas! Hétvégente otthon lennék, vagy 2 hetente hétvégén.
Ötös: bizony, elég sok ember másképp látja ezt a dolgot és nagyon nehéz összeegyeztetni 2 ember céljait. Pont ez a probléma :/
Hatos: nem Orsi vagyok, de ha hasonló cipőben jár ő is, mint én, add át neki az üdvözletem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!