Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?
Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.
Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.
Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.
Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.
(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)
Ha egy férfi elhív randizni és az elsőt nem fizeti, nem lesz második randi. Kivéve ha eleve csak sétálni, beszélgetni megyünk. Mielőtt aranyásónak kiáltanál ki: csak egy kávét iszom a randin és mindig megkérdezem, hogy fizessem-e a részem. De ha beleegyezik, nagyon meggondolom, akarom-e látni még. A második randin persze visszahívom, vagy felesben fizetünk, de aki első alkalommal sóher velem, annak nem jósolok jövőt. És ezt nem azért írtam le nőként hogy bántsalak, hanem hogy ráláss egy helyzetre. Mert ez az én szemeben egyenértékű azzal, hogy nem jöttem be neki, ezért nem hív meg.
A többire azért nem akarok reagálni, mert 1. én nem vagyok hisztis és nem várok el gondolatolvasást senkitől 2. néha én is eltűnök ha sok a dolgom és elvárom, hogy férfi létére ne "hisztizzen" emiatt, de a legtöbb szokott sajnos. 3. te csak férfiak véleményére vagy kíváncsi, ami önmagában vicces, mert a női viselkedést akarod megérteni, állítólag.
És most jön a bántás: nem tudsz bánni a nőkkel, ezért futsz bele ebbe állandóan. Ok nélküli hiszti ugyanis nem jellemző, pláne ismerkedési szakaszban. Valószínűleg nem jössz be nekik és ezért csinálják ezt. Vagy: mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Amúgy nem biztos h ez hiszti. Vhogy hozzászoktattak mindenkit h ismerkedéskor nem adhatja önmagát. H ne írj rá, mert könnyű prédának tűnsz. Ne írj rá, mert az az ő dolga. Ne írj rá, mert megijed és lelécel. És ez akkora kulvagáz sztem. És az ember a túloldalon nem tudja h ez most taktikázás v elfoglalt vagy ilyesmi. Persze vannak csajok, akik játsszák a kiralylányt, de nem mind ilyen. Csak mki fél, álarcot visel és képtelen önmagát adni. Az online kommunikáció meg néha csak tovább ront és bonyolít a helyzeten. A randizás egy dolog, de ha vki tartalmas kapcsolatot akar; vhogy azt látom, h mkét félnek nehéz.
Nagyon beteg egy társadalom ez.
Kaptál válaszokat a kérdésre. Azonkívül a kommenteken belüli írásaidra is reflektáltak, nem értem ezzel mi gondod. Ha már annyira kritizálod mások válaszait, olvasd el a sajátjaidat is itt. Nem csak a válaszolók teremtik a színvonalat ezen az oldalon, hanem a kérdezõ is, de nyugodtan menj át más fórum oldalra.
Úgy tetted fel a kérdést, mintha azt feltételeznéd, hogy minden sráccal hisztiznek a nők. A válaszokból rájöhettél arra, hogy ez elég ritka jelenség társkereső férfiaknál:)
"rossz nőkkel ismerkedsz tök rossz duma... HOL VAN A JÓ NŐ???
mert mindegyik ilyen az már sok...
Hiszti? Ha kemény 2 napig nem írok rá, mert dolgom van, ő SOHA nem keres, de elvárja hogy én igen. Ha nem, nem szól hozzám vagy közömbös.
Ha randin nem fizetek 250 ft os italt, degradál.
Most, egy ártatlan kérdés miatt úgy kipattant, hogy a stílus amit felvett velem szemben, az őt minősíti.
Ha AZONNAL nem mondom meg mi a kedvenc színem, vagy mi a munkám, kedvenc filmem, kész, az életkedve elment és megy a kövi pasira.
És mindig ez a "nem szólok hozzád" hisztikártya."
Tinik, tinik tinik. Ez a felnőtt kategória..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!