Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?
Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.
Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.
Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.
Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.
(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)
71%-os tényleg mit erősködsz itt?
Te így gondolod, a Kérdező meg úgy.
Fogadd már el, hogy van más vélemény is, mint a tiéd.
Koszonom a valaszod, es tok jo ha van ilyen is.
De nem ez volt a kerdes. Koszonom ha valaszoltal a kerdesre.
Ismet nem a kerdeshez ment..
Igen. De amikor a masiknal alap elvaras, hogy kotelezo meghivnod vagy nem all szoba veled, z mar gaz. Amikor hisztizik, vitatkozik elso talalkozasnal, hogy te fel ora beszelgetesert nem fizetsz neki xy okert, mert o elvarja, az gaz.
Akkor en vagyok a legalja a vilagnak egy sopredek. Ok.
De ezt rekesszuk mar be legyszi.
Hehe, ahogy latom, a hisztis gyikesek betalaltak. Meg jo, hogy irtad, hogy ferfiak valasza erdekel, de nem birja ki, hogy tovabb gorgessen. A szellemi szint alacsonyan van itt a holgyeknel is, ahogy latom.
Nekem ket hosszutavu kapcsolatom volt osszesen 9 ev, mindketto ugy lett vege, hogy a tuz elfogyott. Mindket lany teljesen normalis volt, neha egy egy apro veszekedes, de mindig megoldottuk.
Erre jott a harmadik csaj, ami hasonlo szituaciot eredmenyezett, mint most neked, teljesen hozzaszoktam a normalis emberi viselkedeshez, amit a jozan esz megkivan. Erre jott ez a no.
Ertelmes volt, ezt nem tagadom, ezert nem is ertettem, hogy valaki aki muveltseg es eles elme szintjen ennyire penge, az, hogy nem veszi eszre magat. En nem voltam akkor olyan mint te, mindent lenyeltem, s lehuzdtam vele par evet, ami pokol volt. Tudom en voltam a hulye, de ha lehetne, a masodik harmadik idegbeteg toporzekolasa utan el kellett volna koszonni tole. Azota is unneplem, hogy egyedul vagyok.
Az a tancsom, hogy menekulj, ha volt elotte olyan kapcsolatod ami jol mukodott, nem veled van a baj.
Egy kapcsolatot neked kell iranyitanod, ha nem ersz ra ket napig, akkor nem ersz ra. Ha nekem ebbol barmelyik csajom problemat csinal akkor megy a levesbe. Bar en ezt az elejen le szoktam tisztazni, hogy van eletem, s nincs annyi szabadidom mint huszoneveskent.
Azt is letisztazom, hogy uriember vagyok, s ragaszkodom,h az elso italt en allom, viszont utana, mindenki fizesse a magaet, pontosan azert, amit te is irtal.
Ha az elejen elmondom, ezeket, akkor nincs felreertes. Sot ferfiasnak tartjak, hogy vannak szabalyok amikhez ragaszkodom, s hizelgo lesz a nonek, nekem nem jo akarki. Volt aki azt mondta bunko vagyok, holott mindig kedvesen fogalmazok, oszinten kit erdekel? nem egymast keressuk, ennyi.
Remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!