Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?
Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.
Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.
Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.
Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.
(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)
Én nem szívesen veszekednék pár száz forint miatt. Ha abba a helyzetbe kerülnék, hogy valaki emiatt akar vitatkozni velem, akkor inkább fizetnék én, mintsem ilyen kínos vitákba keveredjek.
Nőként van úgy, hogy cikisnek tartom, hogy fizessenek nekem olyanok, akiknek nincs sok közük hozzám, csak most ismerkedtünk, főleg akkor, amikor épp valami drágábbat akarok enni/inni. De sok ismerősöm van, aki ilyenkor ragaszkodik ahhoz, hogy ő fizessen, ha már ő hívott meg, de ez változik, máskor meg én hívom meg őt. De soha senki sem utasítja a másikat, hogy “menj fizess te”, mindketten úgy viselkedünk, mint akinek ez nem probléma.
Tudod kérdező, a világon van egy olyan dolog, hogy illem. Tudom, hogy ez neked új dolog, ezért elmagyarázom. Ha valakit meghívsz valahova, akkor illik kifizetni az ő részét is. Ez ugyanolyan, mint hogy illik nőket előre engedni, illik az időseknek/terhes nőnek átadni az ülőhelyet, de nem illik mocskosan, büdösen randira menni, nem illik kézzel enni, nem illik társaságban fingani...stb.
Teljesen érthető, hogy a nők nem akarnak összejönni egy olyan emberrel aki nem ismeri az alapvető illemet. Én sem jönnék össze olyan nővel, aki az első randin csámcsogva enne és a evés után a fofámba böfögne.
De ami a legszomorúbb, hogy egyre több a hozzád hasonló tuskó, akit a szülei nem neveltek meg rendesen és amikor a faragatlansága miatt jogosan megszólják az emberek, akkor még neki áll feljebb.
23/F
Jo emberek latom a szovegertes nulla.
Ferfiak valasza erdekelt.
Nem a kerdesre adtom valaszt hanem kiragadtok valamit es felsobbrendunek akartok latszani ezert belekottok eeeegy dologba.
Irtam hogy fikazast, sem szemelyeskedest nem kerek. Normalis beszelgetesre szamitottam de egyik sem jott ossze.
Megeri ezt az oldalt latogatni, hasznalni
kérdező, ez az oldal sajnos ilyen. Én teljesen megértettem a problémádat, írtam is de mindenki jól lepontozott nem véletlenül :D Ide jönnek az álszentek hogy bele kössenek minden szavadba hogy saját magukat többnek érezhessék, és olyan okoskodásokat olvastam aminek semmi de semmi köze nem volt a problémádhoz.
Ettől az oldaltól ne várj sokat, itt csak ilyen okoskodó álszent, szöveget értelmezni nem tudó barmok vannak 80%-ban....
Tobbnyire nem volt vele gondom, mar a kerdesben leirom, hogy normalisan is lehetne ezt.
De azt nagyon sajnalom, hogy sokaknak ez a napi elvezet, vagy a sajat rossz felfogasuk, elvarasuk masokra eroltetik... meg a masikba belekotes az undoriot.
Nem vagyok alszent, en nem szoktam. Leirom a valaszom es kesz
Toroltetem magam, reddit en normalisabbak...
A normalis valaszokat koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!