Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkeresésnél a személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkeresésnél a személyes találkozásnál mik szoktak a buktatók lenni?

Figyelt kérdés

Attól tekintsünk most el, hogy régi képei vannak fent és máshogy néz ki, hanem mondjuk külsőre olyan, mint a képeken, de a személyes találkozás után inkább mégsem keresitek többé a társaságát.

Érdekelnének ilyen példák mindkét nem oldaláról.

2017. szept. 13. 10:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Pl. lehet személyesen derül ki, hogy mégsem működik a kémia
2017. szept. 13. 10:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Én ebben nőként egyet értek veled, és jártam így nem egyszer. De sok pasi azt mondja, ilyen nincs, meg ez hülyeség, stb, kíváncsi vagyok, milyen okok lehetnek még.
2017. szept. 13. 10:59
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
#2: aki szerint ilyem nincs es hulyeseg, azt nem akarnam tobbet latni.
2017. szept. 13. 11:01
 4/20 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem szimpatikus a másik. A beszéde, a mozgása, a stílusa, vagy bármi más miatt.
2017. szept. 13. 11:02
 5/20 anonim ***** válasza:
A srácok gyerekes viselkedése, illetve az, hogy valamiért nagyon amatőrök a nők terén, ami nem biztos, hogy csak annak köszönhető, hogy egyelőre nincs saját ingatlanjuk.
 6/20 anonim ***** válasza:
* amatőrök még 30-as korukban is.
 7/20 anonim ***** válasza:
Miért,ott valakik találkozni is akarnak.Én azt hittem minden fogyatékos nő aki ott van csak levelezget :D
2017. szept. 13. 11:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Pl. ha tul felenk a srac. Egyszer randzitam eggyel, minden szot harapofogoval kellett kihuzni belöle...Eleg kinos volt.
2017. szept. 13. 11:16
 9/20 A kérdező kommentje:

Örülnék, ha nemet, kort írnátok a válasz végére, átláthatóbb

(ne úgy, hogy nem, kor, vicces meg hihi, de azért na...)

#7: Az, hogy neked nem volt 1 randid se, az sajnálatos, de ebből következik, hogy nincs tapasztalatod a témában, tehát nem neked szól a kérdés.

2017. szept. 13. 11:18
 10/20 anonim ***** válasza:

mivel a nők túl sok levelet kapnak így azokat is gyorsan átfutják amik amúgy igényesen lettek megírva és nem sablonosak, persze lehet nem jön be nekik a megfogalmazás vagy a tartalom, de nő ismerősöm mondta, hogy napi 50 levelet nem tud megfelelően átnézni, nincs rá kapacitása

meg persze a szokásosak, hátrányos kép, jellemzés, bunkó stílus...

személyes találkánál változó, szimplán kiábrándulhatsz a másikból, meg neten más oldalát tudja megmutatni, élőben sokan nem annyira fejezik ki az érzelmeiket, meg máshogy kommunikálnak

van amikor az egyik félnek nagyon megnyerő a másik, de a másik fél vagy bizonytalan, vagy neki nem jön be, na akkor nyomulásnak veszi az első fél érdeklődését :)

meg ugye ki mennyire ér rá

van aki egész éjszakát át chatelne, a másik meg napi 1 levélnél többet nem akar

vagy túl korai kép/találka kérés

nem ugyanolyan humor

...

24F

2017. szept. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!