Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, ha szinte semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha szinte semmi női ismerősöm sincs?

Figyelt kérdés

Itt állandóan azt olvasom, hogy az emberek mér beszélgettek sokat, és úgy szerettek egymástba.... én általános iskorás koromban maximálisan önbizalomhiányos voltam. Az akkori lány osztálytársaknak egyrészt van párjuk többynire, mésrészt nem tartom velük a kapcsolatot egyáltalán. A középsuliban szintén beszari voltam, és egyébként is full fiú osztályba jártam, más iskolás csajokkal meg nem beszéltem szinte sose... Azóta dolgozok, fejben felnőttem végre, de úgy jutottam el idáig, hogy soha nem is próbálkoztam ismerkedni. Most pedig amikor már szinte semmi lehetőségem, most ismerkednék csajokkal, vagy olyan emberekkel, akinek sok női ismerőse van, és bemutathatna nekik, de nincs ilyen. Járok bulikba, de az nem épp az igazi, munkahelyemen pedig kizárva. Mindenki, akibe csak egy csekély szépség is szorult már kapcsolatban van. Társkeresők pedig nálam nagyon nem váltak be. Hogy kellene ismerkednem, hogy személyesen megismerjek csajokat? Én nem hiszek a PUÁs hülyeségben, hogy utcán random akárkihez odamenjek. A hobbim pedig szintén nem épp olyan, ahol az emberek túl közeli kapcsolatba kerülnének, és beszélgethetnék csajokkal.... Interneten aki számomra szimpatikus annak én nem jövök be, aki nekem nem, azt meg le se tudom vakarni... Ilyenkor mit kellene tennem? Ötletem sincs. Sajna vagy nem sajna én is kapcsolathajhász vagyok, nem szeretem a magányt.

(21F)

2017. aug. 30. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Mégis mire vársz, hogy a sült galamb a szádba repüljön, már bocs. Tenned kell azért hogy barátnőt találj, ne azt várd hogy majd bekopog hozzád. Igen is menj oda a lányhoz szolítsd le, maximum lekoptat, de ha nem, akkor már az első akadályon túl vagy, onnantól bármi lehet.

Nem minden a külső, persze nem azt mondom hogy lényegtelen, de nem az első. A jelenlegi barátnőm arca és mosolya varázsolt el, de a személyiségébe szerettem bele. Meg azt hogy nem tetszik meg lehet mondani (vagy jelezni felé, esetleg nem úgy viszonyulni), barátok azért lehettek, minek zárod ki ennek a lehetőségét. Nekem sok női ismerősöm/barátom van, (volt akivel lefeküdtem, volt akivel nem) és odafigyelve sokat lehet tanulni tőlük a csajozásról.

2017. aug. 30. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2017. aug. 30. 12:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy gyárban dolgozok, többnyire fiatal srácok, meg idős nők vannak....
2017. aug. 30. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden facér vagy foglalt de kapható nőre rá kell menni ,bepróbálkozni.Szóval akinek elvileg van palija arra is,mivel a nők is olyanok hogy addig benne maradnak a szar kapcsolatban míg nem kínálkozik lehetőség másra. Legyél te ez a lehetőség.
2017. aug. 30. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, akkor így értem, hogy a munkahelyen nem tudsz ismerkedni.

Próbálj boltban ismerkedni. Ott úgy tudsz, hogy még az önértékelésed is megmarad.

2017. aug. 30. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:

" fejben felnőttem végre, de úgy jutottam el idáig, hogy soha nem is próbálkoztam ismerkedni."

Vagyis a nagy lófa52t nőttél fel!

"Mindenki, akibe csak egy csekély szépség is szorult már kapcsolatban van."

És akkor mi van? Azt hiszed, ha neked végre lesz kapcsolatod, azt majd tiszteletben fogják tartani? Még az 55 éves feleségemnél is hetente bepróbálkoznak! És nem rajta múlik, hogy nem megy bele semmilyen kalandba, hanem rajtam. Én vagyok olyan pasi, akinél jobbat nem talál, akit imád, és akihez érdemes hűnek maradnia. Ez a párkapcsolat mottója. Elvesszük, aki kell nekünk, és megtartjuk, amíg kell nekünk. Ha nem tudjuk megtartani, van még mit tanulnunk. Ez a folytonos, a másik megtartásáért folytatott harc tesz minket egyre jobb emberré, egyre szerethetőbb partnerré.

"Ilyenkor mit kellene tennem?"

Megkeresni a tökeidet, és elkezdeni ismerkedni. Akárhol, ahol nő van!

2017. aug. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!