Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik ismerősöm megkért, hogy tegyem fel neki a következő kérdést: Mit tehetnék?
Megismertem egy lányt az egyik tanfolyamon, és ezek után felkerestem Interneten beszélgetés, ismerkedés céljából. Jó formán minden nap ”beszélünk” de az a beszélgetés abból áll ki, hogy én kérdezek - ő pedig válaszol. Mindig is olyan tulajdonságú lányt kerestem mint ő, de most mégsem találok értelmes párbeszéd témákat. Ha megkérdezem lenne-e kedve találkozni akkor nem felel rá..
Mégis mit kezdjek egy ilyen helyzettel?
Első válaszoló, köszönöm válaszod. Megpróbálom amit leírtál, hátha kapok valami választ...
Második válaszoló, neked is köszönöm válaszod.. Azért még reménykedhetek szerinted?
Jólvan kisfiam,ne szipogj,ebből már nem jössz ki...XD
Csak azt nem értem,mi a f*sznak kell itt kamuzni jobbra balra..:)
Sajnos nem tudlak biztatni. Ha ő is érezne némi vonzalmat irántad, vagy egy kicsit is érdekelnéd, akkor egyből rávágná, h "Igen, találkozzunk"! Nem azt mondom h add fel, de szerintem minél tovább húzod, annál jobban fog fájni neked, ha ne adj isten koppanni fogsz.
Szerintem keress más lányt, aki viszonozza a törődésedet és az érdeklődésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!