Ismerősöm 43 éves. Tavaly tavasszal született első gyermeke és a következő most ősszel fog. Nem veszélyes, hogy ilyen gyorsan szül megint ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sürgeti az idő, de féltem az egészségét! Van valakinek tapasztalata?2011. ápr. 11. 12:57
1/3 anonim válasza:
Ha a szervezete erős,és anyagilag képes felnevelni két gyermeket akkor nem veszélyes..Jobban mondva az orvos tudja csak megmondani,neki,hogy veszélyeztetett terhes lesz a kora miatt vagy sem.
Én sok sikert kívánok neki a babákhoz..
2/3 anonim válasza:
Gondolom az orvosa felvilágosította, hogy vannak-e veszélyei.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én is drukkolok Nekik!
Esetleg valaki(k), aki későn szült és/vagy gyorsan egymás után, Őt mennyire viselte ez meg egészségileg stb?
2011. ápr. 11. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!