Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a mai világban interneten kívül is ismerkedni?
Munkahelyemen nincs semmi ismerkedési lehetőség, és szimpatikus lány is nagyon kevés alapból. A hétköznapjaim maradék részét otthon töltöm meg konditeremben. Konditeremben sem igazán van, hogy csajokkal beszélgetnék. Férfi ismerős az sok van, de őket meg lehet azzal szólítani, hogy segítsenek valamiben pl figyeljenek fekveyomásnál... üs beszélgetés lesz belőle. Aztán hétvégén se tudom hol lehetne ilyet művelni. Bulikba szoktam járni, de az meg nem az a világ, ahol túl sok szimpatikus lány lenne. Többi hétvégi hobbimat pedig otthon végzem. Összesen kettő normálisabb személyes ismerkedést hoztam össze mostanában. Egyik egy barátomnál volt házibuliban. De nyilván nem lesz a legelső ismerkedésből semmi, csak ha sűrűn lenne ilyen, de ez ritka dolog. A másik pedig a Balatonon egy vizimentőcsajjal volt. Vele ráadásul nagyon jól el sikerült beszélnem, de messze lakunk egymástól, hogy legyen értelme komolyabb próbának. Szóval folyamatosan telnek a heteim, és nagyon nagyon ritka, hogy olyan alkalom adódik, hogy személyesen ismerkedjek valakivel, aki mellesleg tetszik is és szingli is.
Netes társkeresés meg nem igazán az én világom szerintem. Kipróbáltam már a randivonalat, ott a kiküldött kb 40 levelemből egyre jött válasz, de végül ő ia kihátrált a dologból alug néhány mzenet után, tehát ki sem ismert még. Tinderen se ír soha egyik matchem se vissza. Itt gyk-n is próbálkozgatok néha, de itt is szokása az embereknek 1-2 üzenet után eltűnni amikor még abszolút nem tud rolam semmit. Ezek miatt a netes dolgot nem is erőltetem. Tudom 466682818918288191-szer feltették már a kérdést, de hol kellene ismerkedni? Általában azt írják, hogy keressen egy hobbit az illető, és ott. Nos nekem van, mégsem kerülök szóba a lányokkal ott, én sem azért járok oda, meg ők sem. Maradjak a netnél? Vagy valami tipp milyen hadszíntéren próbálkozhatnék?
Nem vagyok kétségbeesett, de ha nem lépek akkor nem fog történni semmi. 21 vagyok, tehát még öreg se vagyok, de az idő repül. Már nem járok iskolába, ahol rengeteg lehetőség van. Bármilyen tippet szívesen várok.
Lehet hogy veled van a probléma mert nekem eddig internen randi appokban 2-bol 2-szer visssairtak, itt gyk-n pedig ha meltattak valaszra akkor egyszer sem maradt abba a levelezés.
Azt en is tapasztalom hogya mai lanyokkal eloben nagyon lehet ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!