Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresésnél a személyes találkozásnál mik szoktak a buktatók lenni?
Attól tekintsünk most el, hogy régi képei vannak fent és máshogy néz ki, hanem mondjuk külsőre olyan, mint a képeken, de a személyes találkozás után inkább mégsem keresitek többé a társaságát.
Érdekelnének ilyen példák mindkét nem oldaláról.
Ha már ilyen viccesek vagyunk... első találkozásnál akik szobára mennek (küszöb ugye lakásnál fordul elő leginkább), annak más oka van, és utána senki nem fog azon gondolkodni, amire a kérdés irányul.
A rohanás. Szerintem jó az internetes társkeresés, és nekem be is jött, de a találkozásoknak van egy erőltetett jellege. Az volt az érzésem, hogy ha nem társkeresőn ismerkedtem volna meg ugyanazokkal a nőkkel, hanem valami közös programon, akkor jóval nagyobb eséllyel kerültünk volna kapcsolatba.
Sokan egyszerre több randit szerveznek, több emberrel csetelnek, nem tudnak így igazán egyikre se figyelni, megismerni. Én is csináltam ezt. Ebben a helyzetben elég egy nem pontosan odaillő kifejezés, és máris le vagyok írva.
Volt olyan barátnőm akivel később sokáig együtt voltunk, de randinál majdnem leírtam, mert egyszer sem ért hozzám spontán. Mikor jobban megismertem, kiderült, hogy semmi ilyen gondja nincs is, és kimondottan tetszettem neki. De a rohanás eredménye ez is.
Másik hiba a túl hosszú írogatás. Amíg nem látom a másikat, addig egy illúzióval vagyok kapcsolatban. Gyorsan kell találkozni.
Harmadik hiba, ezt inkább a nők csinálják, hogy gyorsan feladják. A fentiek miatt tényleg több emberrel kell találkozni, mint spontán ismerkedéskor. De nagyobb is a merítés.
40f
13: "első találkozásnál akik szobára mennek"
Nálam a kapcsolat minőségét jól előrejelzi, hogy mikor szexelünk. Minél korábban, annál tartósabb kapcsolat lesz. 40f
Nálam pont nem, azokból sose lett semmi.
De a hosszú válaszoddal egyet értek, ezek valóban így vannak sok esetben.
a korai szex el is cseszheti az egészet ha komolyabbat akarsz, persze fordítva is elsülhet nincs kizárva
F
Én nem félek egyiktől sem, mivel már nem aktuális a dolog. De igen sok randim volt, evidens, hogy azzal tisztában vagyok, ha a magam részéről nem volt okés a dolog, hogy miért, de éppen ha a másik fél nem keresett többé (ami ugyebár azért szintèn előfordult az évek alatt), az okot nyilván nem beszéltük meg.
Ismerőseim között is megesik ilyesmi, csak ilyenkor ez válaszok nélkül marad.
Emiatt kíváncsiságból feltettem a kérdést, kinél mik azok, amik miatt esetleg mégsem érdekes többé a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!