Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, társkeresésnél női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?

Figyelt kérdés

Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.

Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.

Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.

Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.

(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)

2017. nov. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi lennék konkrét példára, ilyet még életemben nem hallottam!
2017. nov. 16. 14:40
 12/64 anonim ***** válasza:
58%

exem hisztis volt, azonnal elköszönnék egy hisztis lánytól, nem kellene ilyen

24F

2017. nov. 16. 14:41
 13/64 anonim ***** válasza:
70%

"Ha kemény 2 napig nem írok rá, mert dolgom van"

2 napig nincs soha semmikor 3 perced. Oké.

"ő SOHA nem keres, de elvárja hogy én igen"

Na, az már zavaró, ha ő tojik rád, csak te hanyagolhatod? :D

"Ha randin nem fizetek 250 ft os italt, degradál."

Aki meghívja a másikat, annak illik fizetnie. Nem tudom, nekem valahogy megtanították ezt gyerekkoromban...

"Most, egy ártatlan kérdés miatt úgy kipattant"

Mi volt az az ártatlan kérdés? Lehet, hogy neki érzékeny téma.

"Ha AZONNAL nem mondom meg mi a kedvenc színem, vagy mi a munkám, kedvenc filmem, kész, az életkedve elment és megy a kövi pasira."

Én se barmolnám el az időmet olyanra, aki nekiáll titokzatoskodni, és nem hajlandó válaszolni ilyen alapvető kérdésekre. Tulajdonképpen miért is olyan nehéz válaszolni ezekre?

2017. nov. 16. 14:44
 14/64 anonim ***** válasza:
82%

Ha randin nem fizetek 250 ft os italt, degradál.

HÁT, NEM CSODÁLOM.

Most, egy ártatlan kérdés miatt úgy kipattant, hogy a stílus amit felvett velem szemben, az őt minősíti.

MIT IS?

Ha AZONNAL nem mondom meg mi a kedvenc színem, vagy mi a munkám, kedvenc filmem, kész, az életkedve elment és megy a kövi pasira.

NA JA, MILYEN OSTOBA NŐKKEL RANDIZOL?

A munka alapdolog. Mit kell ezen titkolni? A kedvenc szín gyerekes, a film nem. SOkat elárul.

2017. nov. 16. 14:52
 15/64 anonim ***** válasza:
76%
250 forintos ital az kb. egy kávé. Hát megértem, ha annyit csak nehezen köhögsz ki magadból... Internet-előfizetésre honnan van pénzed?
2017. nov. 16. 14:52
 16/64 A kérdező kommentje:

jézusom...

nem az összegen van a dolog emberek hanem azon, hogy első randin egy kb idegennek nem fizetek semmit aki úgy áll hozzá, hogy KÖTELEZŐ meghívnom azért, hogy szóba álljon velem

úrsiten és már jön a személyeskedés...

2017. nov. 16. 14:56
 17/64 A kérdező kommentje:

Arról nem hallottatok, hogy a detektíves kérdezz felelek az nem egyenlő?

Ő kérdezősködik, oké. Ha én kérdezek, akkor meg terel, és leráz. Akkormeg?

NEM azért írtam, hogy menjen a másik degradálása és lehúzása, azt másik kérdésnél köszi.

2017. nov. 16. 14:57
 18/64 anonim ***** válasza:
33%

“”nem szólok hozzàd” hisztikártya”

Te most akkor miről beszélsz? Mintha nem lennél tisztába a hiszti szó fogalmával. Hiszti az, amikor valaki veszekedik veled, orditozik, felemeli a hangját rád, és nyíltan kritizál, a képedbe vág dolgokat.

Az írásodból az jön le, mintha te reagálnál túl dolgokat. Nem muszáj mindig hozzádszóljon, ha nincs amit mondania, de ez nem minősül hisztinek.

2017. nov. 16. 15:05
 19/64 A kérdező kommentje:

igen, több típusa van. ez az egyik.

Te hogy viselkednél? Persze hogy már túlreagálom, mert ez sok.A kérdés nyitott. A személyeskedés helyett..hmm?

2017. nov. 16. 15:07
 20/64 anonim ***** válasza:
89%
Eddig azt tapasztaltam, hogy legtöbbször azért mondják egyesek,hogy a nők hisztiznek, mert önmaguk is bunkók és nem tudnak bánni az emberekkel. Ez egy fontos részlet.
2017. nov. 16. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!