Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, társkeresésnél női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?

Figyelt kérdés

Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.

Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.

Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.

Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.

(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)

2017. nov. 16. 14:26
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
89%
Rossz nőkkel ismerkedsz, ennyi a hiba.
2017. nov. 16. 14:29
 2/64 anonim ***** válasza:
93%
Én leleményes struccpolitikámmal térek ki a konfliktus elől diplomatikusan :) Egyébként konkrét esetet nem írtál, titok?
2017. nov. 16. 14:30
 3/64 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyet általában jobb hagyni, még ha külsőre hiába is lehet szép, ha belülről meg rohad.

Vagy esetleg még azt lehet, hogy viccesen írsz neki vissza olyanra utalót, hogy mennyire béna, ahogy így hisztizik. (De persze nem bántóan) De ha folyamatosan a hiszti megy akkor jobb hagyni a fenébe.

4/64 anonim ***** válasza:
94%

Konkrétan miért hisztiznek?

Ez a kérdés komoly?o_O Egyértelmű, hogy már az elején ott hagyom az ilyen nőt, mégis mit kezdenék én az indokolatlan hisztijeivel?-,-

Sajnálom, hogy ilyenekkel találkoztál, de noszensz kérdés ez....

5/64 anonim ***** válasza:
94%
Ez komoly? Én is voltam társkeresőn, el se tudtam volna képzelni, hogy hisztizzek, főleg a kezdeti szakaszban. Konkrétan min hisztiznek?
2017. nov. 16. 14:32
 6/64 anonim ***** válasza:
87%
Szóval az általad megismert nők többsége "ok nélkül" hisztizik. Érdekes, hogy amikor én ismerkedtem, akkor én csak elvétve találkoztam egy-egy ok nélküli hisztivel. Nem lehet, hogy ta adsz okot a hisztire?
2017. nov. 16. 14:35
 7/64 anonim ***** válasza:
29%
Közlöm vele h fejezze be mert nem vagyok kíváncsi erre. Ennyi. Hamar befogták eddig
2017. nov. 16. 14:36
 8/64 anonim ***** válasza:
88%
A helyedben, ha mindenkiből ezt váltod ki, korra, végzettségre nézve tekintet nélkül, elgondolkoznék azon, én hajtottam-e be rossz sávra az autópályán.
2017. nov. 16. 14:37
 9/64 anonim ***** válasza:
92%

Nem is értem. Nem hisztizek, mint ahogy mások sem. Konkrét dolgot írj, amire így reagáltak.

Bár csak srácok válasza érdekel, na az aztán hiteles lesz :) Már sejtem, mi lehet veled a gond.

N

2017. nov. 16. 14:39
 10/64 A kérdező kommentje:

rossz nőkkel ismerkedsz tök rossz duma... HOL VAN A JÓ NŐ???

mert mindegyik ilyen az már sok...

Hiszti? Ha kemény 2 napig nem írok rá, mert dolgom van, ő SOHA nem keres, de elvárja hogy én igen. Ha nem, nem szól hozzám vagy közömbös.

Ha randin nem fizetek 250 ft os italt, degradál.

Most, egy ártatlan kérdés miatt úgy kipattant, hogy a stílus amit felvett velem szemben, az őt minősíti.

Ha AZONNAL nem mondom meg mi a kedvenc színem, vagy mi a munkám, kedvenc filmem, kész, az életkedve elment és megy a kövi pasira.

És mindig ez a "nem szólok hozzád" hisztikártya.

2017. nov. 16. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!