Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, társkeresésnél női hisztit hogyan reagáljátok?
Még a beszélgetés fázisában rengetegszer kapok ok nélkül olyan undorító formába csomagolt hisztit, hogy sokszor már az én önbecsülésem sérti.
Én toleráns és együttműködő típus vagyok, de csak ha nem hisztiről van szó. Nem értem miért kell csinálni, és mit vár a másiktól.Ne tesztelgessen. Konkrétan egy kicsi kis idióta dolog a legtöbb lányban akkora lavinát indít el, hogy köszönöm, de nekem ehhez nincs már türelmem meg kedvem. Többdiplomás, nem diplomás, fiatalabb, idősebb...állandóan ez megy.
Próbáltam toleráns lenni. Próbáltam körbeugrálni hátha az kell neki. Próbáltam keményebben fellépni, vagy kedvesen...kb mindent próbáltam de már nevetséges és megalázó.
Kérdés adott: Ti hogyan reagáltok ismerkedésnél (nem barátnő) az OK NÉLKÜLI hisztire? Én most először fogtam magam és elbúcsúztam, mert undorodom ettől a viselkedéstől.
(csak srácok véleménye érdekel, és nem azért kérdeztem, hogy támadó válaszokat kapjak. köszi)
Az azért, poén, hogy a kérdező srácoktól, férfiaktól várt segítséget.
Erre a gyakori hisztis női felhasználói, hogy letámadták, őt.
:D
Sokan szapuljátok itt a kérdezőt, meg bele köttök minden szavába, de azt azért ne felejtsük el hogy bizony sok nő elvárja hogy a férfi küzdjön, teperjen érte, nyűgözze le és hasonlók. És ha ez nem teljesül akkor jöhet a következő herceg jelölt aki talán meghódítja őket......
Sok nőnek eléggé irreálisak az elvárásaik, és tényleg hisztiznek, ha nem úgy történnek a dolgok ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Szomorú de ez a helyzet sokaknál. Nem kell nekem nőként bemutatni a nőket, épp elég jól ismerem őket :D :D
Viszont vannak normálisabbak is, csak belőlük azért nincs olyan sok mint a fenti társaikból.
És férfiként szerintem rohadt idegesítő lehet egy idő után elviselni azt, hogy a lelküket ki kell köpniük egy nőért (értsd: folyamatosan nekik kezdeményezni, fizetni, elvarázsolni a nőt, miközben visszafelé alig kapnak valamit).
Nos én a pasik helyében az ok nélküli hisztiző nőket a legelső alkalommal leoltanám és ott hagynám.
1. Először is úgy viselkednék, hogy megpróbálnék a lehető legkorrektebben bánni az illetővel (persze a korrektség mindenkinek más lehet, sokféle gondolkodás és nézet van), a magammódján figyelmes lennék és nem hisztiznék, nem idegeskednék, nem azért beszélnék a nővel, hogy levezessem rajta a “nők iránti csalódásaim” okozta feszültséget.
2. Ha az én korrektségem ellenére hisztizik nekem, akkor elbúcsúzom tőle, mert nem érdemli meg a társaságom.
Ennyi, ez ennyire nehéz? szimpla válasz.
Lehet hogy egy undorító féreg vagyok, mert nem fizetek a társaságért egy olyannak, aki simán lekoppint a randi után, vagy kilép az életemből, mást választ stb.
Vagy már nincs türelmem a random veszekedésekhez, a nem szólok hozzád hoz, vagy ahhoz, hogyha nem írok neki, ő sosem veszi a fáradságot, megsértődik vagy lelép.
Kérdést tettem fel, és nem azt kértem, hogy ismeretlenül, kontextus nélkül fikázzatok.
Köszi a kérdésre válaszolóknak!
Miért hisztiznék, mi lenne az okom?
Arról TE nem hallottál, hogy egyeseknek van élete és nem tud esetleg isten bocsássa meg 1 napig a neten lógni? mondjuk
MONDOM: kontextus nélkül, nem lehet a helyzeteket leírni, ezért gagyi a beszólogatás.
Attól függ, mi a célom.
Személyes célokra nem ismerkedem emberekkel.
Minden hiszti ok nélküli.
Ne reagálj. Az is fura, hogy hagyod kiteljesedni. Minden 20. tud csak kiteljesedni, amikor előjel nélkül, egyből robban valamire.
Ne beszélj velük. Ne reagálj.
Elsőre mindig megkérem, hogy józanodjon ki, mert így nem lehet beszélni. Ha folytatja, elköszönök tőle, legjobbat kívánom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!