Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak tele a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak tele a társkeresők 19-25 éves elhagyott, gyerekes nőkkel?

Figyelt kérdés

És főleg miért én vagyok a bunkó, ha azt mondom, nem más gyerekét akarom nevelni, hanem sajátot szeretnék?

(Ahol balesetben/egészségügyi problémában elhunyt az apuka fiatalon, azt ne vegyük ide. Bár ez a ritkábbik!)

Miért jó az, hogy a bizonytalan érzelmekre bevállalnak az ilyen fiatal nők gyereket? Utána meg "Nem apát keresek neki, csak fogadd el!" címen új kapcsolatot akar. :/

Régebben ez annyira nem volt divat.

(Mondjuk az sem, hogy otthagyják a nőt a gyerekkel.)

29/F

#kapcsolat #társkeresés #egyedülálló anya #Gyerekes nők #fiatal anyák
2017. szept. 5. 08:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21%

30

Ez kva jo 😂😂 Gyerekkel tehàt megàll az élet

2017. szept. 5. 13:01
 32/36 anonim ***** válasza:
72%
31# Igen. 2-3 évre teljesen megáll.
2017. szept. 5. 13:21
 33/36 érdekel0 ***** válasza:

Nem mindenki ugyanarra vágyik.

Épp ahogyan rengetegen nem akarnak gyereket,sokan fiatalon akarnak.

Egy 30as nő is eshet pofára,maradhat egyedül ugyanúgy,mint egy 20 éves.

Sőt,én például ezt a verziót jobban látom magamkörül.

Megvolt az édesélet,szép otthon,jó kocsi,klassz barátnő,jó utazások,szabadidő,pénz,aztán jött a baba és a nehézségek,majd a válás.

Ez szerintem nagyobb pofára esés és jobban fáj,mint egy 20 évesé,akinek ezután kezdőkdik csak az élet és tesz és csinál és küzd,hogy szép életük legyen.

2017. szept. 5. 13:41
 34/36 anonim ***** válasza:
76%
33, az a baj, hogy a legtöbb nő úgy gondolja, az ő kizárólagos joga eldönteni, mikor és kitől szeretne gyereket és esze ágában sincs bevonni a döntésbe az adott férfit, hanem egyszerűen kész tények elé állítja, ha eldöntötte a kérdést.
2017. szept. 5. 14:30
 35/36 anonim ***** válasza:
Meggondolatlan házasságkötés; a felek még maguk is félfelnőttek voltak, de már jött a gyerek; a felek kiábrándultak egymásból; esetleg valamelyik fél beteg lett és "így már nem kell", stb.
2017. szept. 5. 18:29
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek a kerdezovel. Annyi buta no van, de ha talalnak egy szerencsetlent, aki 23 evesen hajlando elvenni oket (mert mas nem akadt), akkor a legravaszabb, a ferfiakat konnyeden az ujjuk kore csavaro nolnek kepzelik magukat. Majd bizonyitas (ja mert ugye mas no nem tud szulni... ahhoz tehetseg kell), meg magukhoz lancilas celjabol gyorsan szulnek. Mindezek kovetkezmenye, hogy egyik fel sem erett meg ra, es ket ev utan szetmennek. Aztan toljak ra a labamra a babakocsit idegenek, mert annyira frusztraltak... keszen vagyok ettol. Es hidd el kerdezo, nagyon ritka az olyan ferfi, mint Te, mert azt latom en is magam korul, hogy aztan ezeket a noket ugyancsak elveszik, a gyerekkel is, tehetseges fiatal fiuk, amikor valogathatnanak jobbnal jobb egyedulallo lanyok kozul (es nem nem vagyok irigy, mar megallapodtam, de nem is vagyok 19 eves, ezert tudom, hogy jo dontes volt nem 23 evesen hazasodni). Ja es utana meg olvasom a cikkeket - ezzel tomik az emberek agyat-, hogy az a no, aki 30 eves koraig nincs tul egy valason, az .. mit is irtak, selejt vagy defektes vagy valami ilyesmi. Tehat a magyar tarsadalomvan azt probaljak elhinteni, hogyha nem vagy egy agyatlan idiota aki a semmite szul ket gyereket 20 evesen majd 22 evesen elval, mert addigra mar szetcsalta a 22 eves ferje, hanem vegiggondolod a helyzetet es varsz mondjuk majdnem 30og, akkor egy defektes, tarsadal szegyene vagy. Ami nevetseges, de szerintem nok 90%-a ezt gondolja.
2017. szept. 6. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!