Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak tele a társkeresők 19-25 éves elhagyott, gyerekes nőkkel?
És főleg miért én vagyok a bunkó, ha azt mondom, nem más gyerekét akarom nevelni, hanem sajátot szeretnék?
(Ahol balesetben/egészségügyi problémában elhunyt az apuka fiatalon, azt ne vegyük ide. Bár ez a ritkábbik!)
Miért jó az, hogy a bizonytalan érzelmekre bevállalnak az ilyen fiatal nők gyereket? Utána meg "Nem apát keresek neki, csak fogadd el!" címen új kapcsolatot akar. :/
Régebben ez annyira nem volt divat.
(Mondjuk az sem, hogy otthagyják a nőt a gyerekkel.)
29/F
ezek a nők sokkal odaadóbbak mint a szimplán egyedül élők és ha a gyerekkel foglalkozol, nemkell nevelni csak figyelj rá, azzal a nőben is megerősited h bizhat benned, elfogadod a gyereket is, őt is, sokkal inkább társjelöltek ezek a nők (szerintem).
persze ittis vannak buta nők akik ugy bánnak a gyerekkel mintha átok lenne, láttam ilyet is
Én soha nem értettem, miért kell ilyen fiatalon gyereket szülni, én csak akkor tenném, ha biztos anyagi hátterem van - nekem, nem a páromnak, mert bármikor elhagyhat és akkor ki tartja el a gyereket? Nem hiszem, hogy 20 éves kislányoknak olyan komoly anyagi hátterük lehet, csak babázni támadt kedvük...felelőtlenség.
Ha ennyire zavar, hogy már van gyereke a lánynak, akkor ne is kezdj vele, nem kötelez rá senki, de utána miért ne lehetne közös gyereketek is? Szegény gyerek nem tehet róla, hogy az apja otthagyta.
Annyiban más, hogy stabil érzelmi háttér és közös jövőkép nélkül szerintem normális gondolkodású ember nem vállal be gyereket.
Legalábbis nálam az is már kiüti a biztosítékot, amikor egy megromlott kapcsolatot a gyerekvállalással próbálnak megmenteni. Családban sajnos volt rá példa, bevállalták, mert hogy a gyerek majd összetart minket. Ez igaz is, mindig találkoznak, mikor viszik vagy hozzák a gyereket egymáshoz, merthogy azóta külön élnek. :/
Ha egy 28-30 éves nőnek már van gyereke, azt meg is értem. De inkább a 19-25 éves korosztály az, akinél kérdőjeles ez, s van köztük olyan, akinek nem is egy van már.
Az anyagi hátteret most nem említem, mert annak alapnak kellene lennie, hogy gyereket úgy nem vállalunk, hogy a nevelésének anyagi része esetleg problémát jelenthet.
Itt maga a családkép és a két szülő megléte a szempont. Hiába is próbál meg valaki egy személyben anyja-apja lenni a gyereknek, nem mondom, hogy kivitelezhetetlen, de nem véletlenül lett az "kitalálva", hogy férfi és nő alkot egy párt és a szülői hátteret.
Múltkor egy kérdésre kijelentették a nők hogy az a férfi aki nem talál társat, az a "selejt", nem kár érte.
Nos, azok a 30 alatti IQ huszárok, akik valami party-boynak gyereket szultek, de általában már a terhesség alatt elhagyták őket, pont ugyanez a kategória.
Egyébként megy a duma, hogy ő érett nő, szerelmesek a párjával, aztán többségében a srác már a terhesség alatt bizonyítja, hogy a csajnak 30as IQja volt, ha egy ilyen pasinak gyereket szült.
Mellesleg meg miért ne kellene elfogadnod az ilyen nőket, hiszen ők is milyen elfogadóak a férfiakkal szemben. Vagy nem?
Szerintem nem azzal áll összefüggésben, hogy buta lenne a nő. Régen még korábban szültek, akár 17-18 évesen is, mégis felnevelte az apja, mert szégyen volt lelépni mellőle. Na de még ha el is válnak, az apának kötelessége lenne legalább a gyereket segíteni, vele tartani a kapcsolatot.
Egyébként nem tudom mit vársz, azt, hogy egy nő elhagyja a gyermekét miattad? Szerintem alap, hogy ha gyermekkel rendelkező nőt vagy férfit szeretsz, akkor a gyerekkel együtt fogadod el.
21/L
Ez nem kor függő.
Harminc felett vagyok, az összes elhagyott kismama megtalál (szintén harmincasok), mert jó munkám van, jó keresetem, tudják, hogy nem iszom, nem szerencsejátékozom, hűséges típus vagyok.
Ugyanezek a nők a gyerek előtt rám sem néztek, inkább valami helyi menő pasival nyomultak, és próbálták a gyerekkel megfogni.
Haja hirtelen milyen okosak lettek, hogy mégis inkább engem kellett volna párnak választani, csak ugye a gyerek nem kell tőlem. B terv meg tudod ki legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!