Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van társkeresők, rengeteg kisgyermekes anyukával?
*gondolja
A kérdés meg abszolút értelmetlen. :)
nem hát...
miért vállal valaki fiatalon gyereket?
1. meg akar fogni egy férfit, és azt hiszi ezzel sikerülhet
2. ha terhes lesz, akkor tudja h sem az alatt, sem utána kb 3-4 évig nem kell dolgoznia mert ő "gyereket nevel"
3. sokan félnek elvetetni, mert mi van ha utána többet nem lehet gyerekük stb, így inkább vállalják.
4. hirtelen szerelem felindulás, persze legyen gyerek stb, fiatalon, eltelik 1 év, és rájönnek h ők még nagyon fiatalok az egészhez, élni akarnak stb, plusz a kapcsolat sem működik már.
Én is belebotlottam, huszonpár éves nők 1-2-5 éves gyerekekkel..JÉZUSOM!
hát én biztosan nem nevelem más gyerekét fel! Na ahhoz még fiatalnak hiszem magam...
26/F
Szerinted, ha egy nő tudja, hogy a párja olyan szemét lesz, hogy a szülés után félremegy, vagy lelép akkor vállalna vele gyereket? Nyilván nem.
Senki sem tudja, hogy mikor fog elesni, mert akkor előtte leül.
Ez nem csak a nő hibája. Ez a férfi sara ugyanúgy, hogy van arca ahhoz, hogy otthagyja a saját gyerekét és a feleségét valami új szűk friss puncika miatt, aztán majd gondol egyet mondjuk tizen X év múlva mikor már jól kibszata magát oda-vissza és visszamegy, hogy mennyire szereti a gyerekét és mennyir fontos neki, próbálná látszólagosan nevelni... mikor az már kb felnőtt és nincs vele "munka".
Undorító az ilyen.
Ahhoz a gyerekhez ferfi is kellett mar meg ne haragudjak itt a teremtes koronai.
Rengeteg pasi, csak annyit tesz le az az asztalra a gyermekvallalasnal, hogy berakja a nonek. Utana felelossegvallalas nuku. Meg persze a tobbsegnel, már az anyuka sem eleg jo.:D En 10x is atfogom gondolni, hogy kinek szuljek majd...
Persze nem mentem fel a noket sem, de csak rajuk haritani, hogy mekkora igyenelo, buta ribik lehetnek, nem kicsit gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!