Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek melyik társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek melyik társkeresők voltak jók vagy rosszak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyenek a netes,telefon applikációs rapid randis vagy egyéb társkeresők, lehetőleg sorrendben a legrosszabbak és a legjobbak.
2017. febr. 22. 10:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha jó,mi volt benne a jó, a rosszban pedig a rossz?
2017. febr. 22. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Őszintén??? Egyik sem... sajnos. Nagyon felszínes és személytelen volt mindegyik. A hátránya pedig az, hogy ha egy lány csinos özönlenek felé az üzenetek, amikre képtelenség mind válaszolni, ha mégis akkor a fent említett problémába ütközve felszínes és személytelen lesz az egész...
2017. febr. 22. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem furcsamód a Tinder vált be leginkább. Bár első ránézésre kicsit "felszínes", hogy csak külső alapján kell szelektálni, de én azért igyekeztem nézni az illető kisugárzását, stílusát is. Előnye, hogy csak az tud írni, akit én akarok.

Voltam fent több netes társkeresőn, azokat szerettem, ahol be lehetett állítani, hogy kik láthatnak (csak a keresési feltételeimnek megfelelő személyek), így nem tudtak írni tőlem 10 évvel fiatalabb, vagy 30 évvel idősebb, 5000 km-re élők. Persze mindent nem lehet szűrni, de a semminél jobb azért. Ha jól emlékszem, a randik.hu volt ilyen...

A legkevésbé az Elittárs vált be, bár volt fizetős regisztrációm, itt ugye csak azokkal látjuk egymást, akikkel a rendszer szerint összeillünk... hát a rendszer nagyon félrenyúlt általában, fél év alatt egyetlen olyan pasit sem dobott fel, akivel kölcsönösen érdekeltük volna egymást. (Nem azért, mert olyan válogatós lennék, hiszen más társkeresőkön többször is kialakult kölcsönös érdeklődés, szimpátia).

Összességében azonban egyik sem vált be, hiába volt kb. tucatnyi randim, alapvetően szimpatikus férfiakkal, a társam mégis személyesen ismertem meg, közös érdeklődési körünk révén.

2017. febr. 22. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam sokat, de annyira nem is bánom. Elég nehéz ezeken boldogulni.

A Lili Fox egy jópofa kis app, de hasonlóan húspiac, mint a Tinder. Egy srác összejött onnan, de vele sajnos nem lesz már több, a munkája miatt megvalósíthatatlan a párkapcsolat.

A másik a Szívküldi, mondjuk ott mázli kell, hogy normális embereket találj. Első barátomat onnan ismertem meg.

2017. febr. 22. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:

"csak külső alapján kell szelektálni, de én azért igyekeztem nézni az illető kisugárzását, stílusát is."

Lol.

2017. febr. 22. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
én sosem voltam híve ezeknek a társkeresőknek. egyszer próbálkoztam a badoon és a tinderen. de egyiken sem jutottam el senkivel oda, hogy találkozzunk is. általában mindenki szinte csak AZT akarta. így letöröltem magam. Maj rövid időn belül barátnőm (megunva szingliségem :D ) regisztrált engem ismét badoora, (a tudtom nélkül) ott elkezdett egy fiuval beszélgetni a nevemben. majd mikor már jól álltak a dolgok, közölte, h jövőhéten randim lesz. nagyon haragudtam rá :D de azóta boldog párkapcsolatban élek, tul vagyunk az összeköltözésen, életem legjobb döntése volt elmenni arra a randira.
2017. febr. 22. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a klapp-ot próbáltam, tiszta lehúzás volt, sok igen "egyszerű" felhasználóval és sok robotfelhasználóval, aki csak azért ír levelet, hogy befizesd a lóvét, ilyen üzletfilozófiával garantált a bukás.

A második, amit kipróbáltam és ezzel szerintem megtaláltam a Föld legjobb társkeresőjét, az amerikai okcupid volt. Ehhez tudni kell valamennyit angolul, emiatt a magyar közönségben nincsenek túl nagy suttyók, mert azokat kiszűri a nyelv. Szóval többségében műveltebb, intelligensebb a közönség. Ráadásul van rajta egy érdekes "játék" ami önismeretnek se utolsó, az önismeret meg elengedhetetlen egy jó párkapcsolathoz: több ezer egyszerűbb-bonyolultabb személyes kérdésre lehet válaszolni rajta és a rendszer valami egész bonyolult algoritmus alapján de eléggé megbízhatóan tud ajánlani olyan találatokat, akikkel jól kijössz. Ráadásul a kérdések már jó kiindulási alapot jelentenek egy beszélgetéshez is, ha az adatlap túl ingerszegény lenne. És mindez ingyen van. Persze ha kényszeresen költeni akar valaki, itt is van Pro verzió, de tök fölösleges, ez az oldal nem tolja folyton az ember orra alá a fizetési opciót, minden lényeges dolog hozzáférhető ingyen.

2017. febr. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!