Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy társkeresők szinte kihalnak lány oldalról október, novemberben?
Úgy értem a dolgot, hogy vannak oldalak, ahol látni ki mikor lépett be, kik regisztráltak nemrég stb., tavaly is megfigyeltem, meg idén is, hogy normális, tényleg párt kereső, nem defektes, stb. lányok nincsenek olyankor.
Olyanok vannak csak akiknek az elvárásaik a plafonon, meg akik leszarják az oldalt meg hasonlók.
No és eljön a december és hirtelen megjelennek. o.O
25F
Nyáron a lányok is szívesebben flörtölnek, jó ha van valaki, akivel el lehet menni bulizni, rendezvényekre, stb. Nyitottabbak a szerelemre.
Ősszel elvannak egyedül, illetve sok nyári kapcsolat kitart még.
Aztán decemberben jön a "szeretet ünnepe", Szilveszter, bulik, stb. Amikor megint csak olyan jó lenne, ha lenne mellette valaki, akihez bújni lehet...
Ja, és bocs, hogy lány létemre válaszolni mertem. :P
"Ősszel el vannak", "Nyáron szivesebben" - Miért?
Ha mondjuk nyár végén lesz vége egy kapcsolatuknak mint pl. nekem akkor, jóvanazúgy decemberig vagy wtf? :)
6: Évkezdés esetleg? Sőt sok munkahelyen is beindul az élet.
7: Tudjuk, tudjuk, minden nő ku.rva, te is azért vagy egyedül, mert nem alacsonyodsz le addig, hogy nővel kezdj. :P
Egyébként olvastam egy statisztikát, hogy nyár elején, karácsony előtt és Valentin nap körül regisztrálnak a legtöbben társkeresőre, akkor érzik magukat az emberek a legmagányosabbnak.
Ezek szerint tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!