Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik, hogy CSAK a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik, hogy CSAK a magyar nők a rosszak?

Figyelt kérdés

azok, akik sokat csalódtak a nőkben, úgy gondolják hogy külföldön minden jobb...

nem az a gond, hogy még nem utaztak eleget, nincs tapasztalatuk idegen földeken? Voltam többször Horvátországban, semmilyen különbség nincs a nőkben, általában átlag alattiak.

Egyszer voltam törökországban, mondjuk jobban megnéztek, de én többet nem kérek.

Pár hétig voltam Chilében is, na az már picit pozitivabb, jó combosak a nők, sokkal jobban kijön rajtuk a homokóra :)

de ezektől nem gondolnám, hogy külföldön jobb, nyitottabb avagy nem külsőségekre menő hölgyekkel találkoznának.

2016. okt. 17. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A cigók rosszabbak (káromkodás, bűz, ízéstelen öltözködés, "gettó sztájl", ordenáré viselkedés, idegbajos reakciók, borzasztó zenei ízlés: Kis Grófó? Elel Dzsunior? Majka? PLS

Itt a Balkánon se sok jóra készülj.

Chile :D Latinák vazze' összefuthatsz a Dominican Poisonnal is.

De elvtársam, ne a latinákhoz mérd már a nőket, ez olyan unfair, mint mikor minket a négerekhez mérnek. Nem tisztességes, mert akkora p*csünk, meg gizdán izmos alkatunk úgyse lesz, ahogy a csajoknak se lesz olyan s*gge meg alakja, mint a latináknak,

2016. okt. 17. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:

"Pár hétig voltam Chilében is, na az már picit pozitivabb, jó combosak a nők, sokkal jobban kijön rajtuk a homokóra :)"

Öregem! Te most a külsőt nézted?!

Ezt mindenki tudta, hogy ahány kontinens, ország annyi különbség van az emberek külseje között.

Jó reggelt! Nekünk ez nem új info.

2016. okt. 17. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy, ha ronda nőket akarsz, akkor ne horvátba' menj hanem Dániába.

https://www.youtube.com/watch?v=J3tVDiSPa9s

De szép, mi? Monica Sonderguaard, hát tényleg gyönyörű, ráadásul prűd, öko-feminista, férfigyűlölő és migránsbarát is (lenne, ha ma játszódna a történet)

2016. okt. 17. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
nem a külsőt néztem, hanem csak RÁJUK néztem! Én soha nem akarnék külföldi nőt, pláne nem másik kontinensről. Ez csak egy példa, hogy ők mások! Jobban szeretik megmutatni jó alakjukat fürdőruhában, nem jobbak csak MÁSOK!
2016. okt. 17. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

"Jobban szeretik megmutatni jó alakjukat fürdőruhában, nem jobbak csak MÁSOK!"

Voltál te már magyar strandon?! Én nem úgy vettem észre mintha itthon nem mutatnák meg az alakjukat fürdőruhàban. De ok.

2016. okt. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!