Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van társkeresők, rengeteg kisgyermekes anyukával?
Nem kell bemeselni.
A ferfiak is eleg jol megtudjak magukat jatszani...
Nem is egy olyat ismerek, ahol az apuka bedobta, hogy "nem igy gondolta az egeszet", ezert inkabb kiharcolta maganak, hogy az asszony mondja ki, hogy bocsi, de inkabb akkor egyedul.
Az biztos, hogy elkotetnem az ilyeneket. Ja es amugy a pasiknal miert nincs akkora itelkezes, ha elhagyja a csaladjat, bezzeg ha a no teszi...
Ti nem is akarjatok meglatni a masik oldalt, ami szomoru mert ilyen beszukult gondolkodassal el nem tudom kepzelni, hogy lehet elni.
Az egyik pasi ismerősöm a gyönyörű feleségét és három gyerekét hagyta ott, pedig egy átlagos kis pasika, nyeszlett, szemüveges, olyan átnézel rajta kétszer is mire észreveszed típus. De bekattant negyven felett és lelépett. Senki nem gondolta volna, az asszony sem.
Mi is elváltunk, 33 évesen szültem és ő erőltette ki, aztán máfél évet bírt ki. Sosem volt alfa. Nagyon sok férfi nem bírja a felelősséget és lelép. Igen, vannak kislányok is akik felelőtlenek és nem gondolkodnak, bár ez is nézőpont kérdése. Mert ugye én is tudom, milyen az amikor jön a férfi, hogy ő óvszert ugye nem, én meg nem szedhetek tabit, tehát aki nem hajlandó óvszert húzni az mehet is isten hírével. De sok fiatal lány nem áll ki magáért aztán megtörténik a baj. De ez most összekapcsolódik sok másik vitás kérdéssel, abortusz, óvszer-tabi stb
Hogy a kérdésnél maradjunk, mindenkinek joga társat keresni. Annak is akinek gyereke van. Amíg nem ismered meg, add már meg neki a lehetőséget hogy talán nem egy felelőtlen liba hanem oka van hogy így alakult az élete. Én sem nézem le az elvált férfiakat hogy szemét dög, mert otthagyott egy nőt. Ki tudja, talán ő küzdott a kapcsolatért, vagy amúgy sem volt már jövőjük. Miért ítélkezzem? Hagyjuk az ítélkezést. Kérdező, ha nem kell anyuka, görgess át rajta és kész. Mindenkinek joga van társkeresőzni és undorítónak tartom az itt kialakult kórust ki a nőket szidja akkor is ha rossz házasságban van de akkor is ha elválik. Akkor is ha nem ismerkedik, de akkor is ha nem bomba nőként képes társkeresőzni. Akkor is ha túl dekoratív de akkor is ha elhanyagolja magát. Akkor is ha elhagyták, akkor is ha ő hagyott el. És akkor ha nőgyűlölőnek vannak nevezve, megsértődnek és femináciznak. Én a férfi nemre semmi rosszat nem mondtam, szeretem a férfiakat. De az itt írkáló kis görcsök elgondolkodhatnának azon, hogy ha nem a saját eltorzult véleményüket hajtogatnák gondolkodás nélkül akkor talán meglátnának, milyen sokszínű is az élet és az emberek. Bizony, a nők is.
"Imádom, mikor mondják, hogy a nők hogy tudják egymást szidni, az semmi ahhoz képest, amit itt a nyomik lenyomnak a magas, helyes pasikkal szemben."
Látatlanban törpe nyominak nevezel, pedig egyrészt magasabb és nagyobb darab vagyok mint az alfahímed akit a földszintes termeteddel magasnak látsz, másrészt ha előtted állnék meg sem mernél szólalni és az arcszerkezetem mellett pont ez ami miatt nem kellek senkinek, de ez az én bajom.
Mert az "alfahím" felcsinálja a fogamzásgátlót nem szedő nőt, aki meg azt hiszi, hogy a gyerekkel magához láncolja, és/vagy mert a facebókon az 1x látott "barátnő" babája olyan cukimuki baba, ezért megtartja. Aztán kéne neki egy hűséges "béta"hím, aki segít felnevelni az "alfa" kölykét.
Az idézőjel azért van, mert az emberi fajnál nincs alfahím, csak más neveltetés és értékrend, meg a színjáték.
A színjáték pedig a női ösztönök beindítására kell...
1 igen van olyan aki evvel akarja magához láncolni a pasit
2 van ahol a pasi erölködik hogy legyen gyerek
3 mind2en megondolatlanok,felelötlenek
És még rengeteg oka lehet annak hogy valaki egyedűl neveli a gyerekét..,ítélkezni meg magas loról ugatni meg könnyű! Meg osztani az észt!
Van egy csaj ismerösöm Ő engem oktatott hogy miért válaltam gyereket..aztan mit ad Isten őis terhes lett ,a pasija meg lelépett amikor megtudta.
Nem írom le nálunk hogy volt ,a lényeg hogy nem bántam meg. A lányom a mindenem ,eltartom egyedűl.
Mégis sokan megkérdeztek gyermektelen pasik ismerkedeskor akarok e gyereket még. Nem ,nem akarok. De hat mérnem stb...
Ami a pasikat illeti nekem még társkereső se kell ,van választék bőven.
Kérdező! Neked meg nem mind1? Ha zavar lapozz tovább ,nem szorít senki pisztolyt a fejedhez ,hogy gyermekes nővel legyél. Amugy meg valoszinű ökse írnak visza akarkinek.
Gyermekes pasikbol is van elég ,ja csak ugye általába nem az ővék a nagyobb felelöség.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!